ygmr bugün mü başladın 😘😘
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
Selam güzel anne adayları ☺🙈 Allahın izniyle bizde 20 mayısta gelicekmişiz bi aksilik olmazsa 🙏🏼♥
Zeyneb34 bizimde 15 mayıs doğum canm benmde kizim olacak Allahım nasip ederse 💜💜
FerhanSerkanEilmez evet tatlim dun ogrendim.cinsiyetini dun aksam zibinlar falan aldim 😚😘
ygmr ohhhh missss Rabbim kavuştursun inşaallah 😘😘😘
FerhanSerkanEilmez ayy insallah canim hepimizinkini insallah cok.guzel bi duygu ya hepimiz ayni duygulari yasiorz ne guzel🤗🤗🤗🤗senin oglus napio bakim buyudumu cok bnmki daha 85 gram😂
- Düzenlendi
ygmr gram olarak söylemedi henüz muhtemelen bi daha ki randevuda söyler😍😍
Allahımm yaaa minnacık can yaaa
FerhanSerkanEilmez ayy hemde nasil ferhan 85 gram ya dusun uc kutusu kadar boyu yok ama herseyi var o kadar inceki derisi herseyini gordum🤗
ygmr renkli ultrasona mı girdin sennnn tatlışşş😍😍😍😍😍
FerhanSerkanEilmez renklimultrason falan demedi doktor ama herseyini gorduk😂beyninin iki lopunu bilen
ygmr ten rengiyle gördüyseniz renklidir o 😍😍😍😍
Aynı muayenede mi inceledi bebişi
FerhanSerkanEilmez ben bebegimi fazla göremedim dedim doktor bi saate yakin gosyerdi beynini bobreklerini ellerinin yakin halini galan net gördüm heyecandan hayirlamiorm bak ten rengimiydi ama surekli ekran rengi degisiodu sari mavi yesil😂
ygmr canımsın yaaaa maşaallahhh Hayırlı evlat olsunlarda tek büyüsünler güzell güzell hafta günü farklı mıydı
FerhanSerkanEilmez amin canim insallah😍 evet gunum farkli cikti kuzum
ygmr eee kaç hafta söylesene çatlıcammm 😂😂😂😂
Kaç gündür soruyorum birde
FerhanSerkanEilmez ayy canim. sordugunu anlamamisim yani merak ettigini 😀13 5
ygmr 1 hafta var aramızda 14+4 bende 😘😘😘💙💙👶🏻👶🏻👶🏻🤰🏻🤰🏻
FerhanSerkanEilmez aa evet 27 mayis gozkuodu benim seninde oyleydi galiba ama simdiki 4 haziran çıktı
ygmr olsunn sağlıklı olsunda 😘😘😘
Birde kızlar daha minyon olurrr zatenn 😊😊😊😊
Ne tatlı kızın olur şimdi seninn 😍😍😍