ygmr Allahımmm sen konuyu biliyorsun Aminnn 😍😍
Bari huyu çekmesin 😂😂😂😂
Mayıs anneleri nerdesiniizzz
DenizGmYurtta kışın zaten heryer aynı yazın hareketi güzelll 😊😊😊😊
Kısmetse 14 mayıs bizimde 😍 eşimin doğum günü ile aynı💙 birde nasıl kıyafetler bakıyosunuz mayıs ayı için bebişlerinize kızlar 🤔
Vallha bu ayda zor oluyor onun icin ben zıbın aldim hep kisa kollu ve yarim kollu
FerhanSerkanEilmez 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😋😋😋kiyamam😚😚
Elvin cinsiyet belli mi😍
Selen bizimde aynı zamanlar inşallah 😇 cinsiyetiniz belli oldu mu😀
Benimde 22 mayıs diyor doğum tarihime 🙏🏻🤗🤗🤗 cinsiyeti 2 hafta önce erkek dediler❤
9 mayis❤ Kizimiz olucak🤗🤗🎉
Etkaninannesi 14+5 olduk bızde 2 gün önce girdik detaylı ulturasona ama bana cinsiyetini söylemedi doktor sen acaba özele mi gittin ?
ozgekrtp ben hep yaz için alıyorum 27 mayıs gözüküyo zıbın bol bol 0-3 aylık alıyorum eylüle kadarlık dönem için eylülde son bahar yeni sezonu çıkar 3-6 aylığı o zaman alırım diyorummm aralıkta da kışlık alırım 6-12 ay yaşına girer zaten
💙💙💙 🐥💙💙💙
ygmr senin dayılar nasıllll 😊😊😊😊
FerhanSerkanEilmez dayimlari pek bilmiorm aslinda ben cok kucukken vefat etmisler annem son cocukmus bvee 57 yasinda sen dusun🙂 ama esimin dayisi var zeki savci oldu akli ona ceksin diorm huyu cekmesin😂😂😂😂😂
ygmr aaa dayı derken senin erkek kardeşini sormuştummm
Yani senin değil bebişinin dayısı ona çeker yaaa 😍😍😍🤩🤩🤩💙💙🐥🐥🍼🤰🏻🤱🏻💙💙
FerhanSerkanEilmez biliyorum ama yok ki kardeşim😉ondan onlari soyledim.benim halamin oğlu ayni babam anlatamam sana huyu suyu akli fikri😂
ygmr senin muallak o zaman hayırlı mübarek evlat olsunlarda vatana millete ailesine gerisi boş 😊😊😊
FerhanSerkanEilmez evet canm ya aynen bende esimde.sinirliyiz bize benzerse yandik😂üçümüz tabaklar ucar evde