gulanne birminikannesi 13mayıs a bekliyoruz hayırlısıyla. 12. Haftada. Erkek gibi demişti Dr. Cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek. Çok heyecanlıyım.
Flora34 KbraGndz siz nasıl mayıs başı doğuracaksınız ki. Ben 19. Haftamdayım bana mayısın 4ü dedi doktorum. Yani ilk haftası. Aramızda 5 hafta var sizinle.
Elif hjertemami bana da doktorum doğum 18 mayıs dedı ama ben 11 haftalığım acaba yanlış mı hesapladı 🤔
anneyimben12 hjertemami Bende bugün 12. Hafta ya girdim ama site den hesaplayınca haziran 2 3 falan çıkıyo yanlış galiba değil mi ?
Bo25 Busraaaa programa göre beş haftalık hamileyim ama kan testinde 6 haftaydı şuanda 7 .hafta testi geçen hafta yaptırmistim
Senis Benimde Mayis 11 insallah bebegimle o zaman kavusacagiz. Bence en güzel aylardan birinde dogum yapacagiz kizlar 😍😍
SenemAlmasulu Elvin benimde 28 mayıs nasip kısmet ederse allahım çinsiyetini öğrenebildin mi ben henüz öğrenemedim 🤗
Turkan deletedmom11 merhaba canim ben 22 hafdaligim doktorum benim ne zaman dogum vaktimi soylemedi ama ultrason kagidinda 05:06 2018 yaziyo birindede 06:05:2018 yaziyo kizlar bende hesabla mayisda dogum yapmaliyim yaniliyormuyum? son adet gunumde 29 avustos
Lolonunannesi Bende 8 mayısta kucağıma alacağım inş bebeğimi. Neler hissediyorsunuz şu aralar ? Göbeğiniz belirginleşmeye başladı mı?
Figen Bizim de 14 mayıs gibi inşşş 🙏🏻😍 Benm karnım hafif çıktı pantalonlarımın düğmesini kapatamıyorum artık
Minnosunannesi Figen benimde ya ama şişkinlik mi bebişten mi anlamadım 😍 bu kadar erken çıkmaz herhalde kiloda almadım çünkü