crescent___ Polyana12 merhaba nasılsınız? Uyku mu tutmadı sizi de yoksa ben gibi dayak mı yiyorsunuz bebişten 😄
LadyX Yildiz-Demir evet ben de aynı haftadayım normal. Ama NORMAL lafına aşırı sinir oluyorum. Eşime diyorum ki midem bulanıyor, o bana diyor ki NORMAL. Diyorum ki başım dönüyor, diyor ki NORMAL. Yaaaa evet tamam hamilelikte her şey NORMAL ama sinirrrrrrrrr oluyorum bu lafa
crescent___ Bu arada bir de soru sorayım internette de göremedim hiç 34+0 oldum, arada sırada ortalama bir ay önce başladı sol koltuk altım ve göğüs yanım yanıyor ve ağrıyor , karıncalama hissi ile birlikte. Yaşayan veya doktoruna danışan var mıdır?
Zananur crescent___ arkadaşım öyleydi malum bebek büyüyünce organlar sıkışıyor kalp kanı pompalamakta zorlaninca oluyormuş demiş doktoru ama siz yine de kendi doktorunuza danışın derim
crescent___ aylaamomm kaburga batmasını da ayrı yaşıyorum sol kaburgam batıyor doktorum midem sıkışıyordur demişti
crescent___ AnayimBenAna_ ay inşallah öyledir erken doğum durumum var her an, mutlu olurum yani onun acısı belirtisi ise