kbra92 gecegunduz yaa ne güzel vala ben şu an 20+3 21.haftada renklim var İnslalah erken değildir 22 haftaya giriyorum hatta 30 nda gidicem umarım herşey güzel geçer
Vlog1345 mcansu 35+3 şuan. Doğum zamanı yaklaştıkta panik atak oluyorum haftaya sezaryen günü almaya gideceğim şimdiden ayaklarım geri geri gidiyor 😂😂
bus_ra petronix petronix petronix çok teşekkür ederim canım ♥️ 38+6 geceden gelen çok çok hafif pembemsi ama çok yoğun sümüksü nişanım geldi sabaha karşıda suyum patladı
Fatoss_19 gecegunduz kızlar ben moskovada yaşıyorum,burada renkli uıtrason yapmıyolar,aranızda moskova da yaşayıp yaptıran varmı?36 haftalığız şuan
gecegunduz Fatoss_19 ben İngilteredeyim özelde çektirdik renkli ultrasonu devlette burda da vermiyorlar maalesef
anneolucam Hepsine tek tek baktımm o kadar güzeller kiii Allah burada bebek isteyen çare arayan tedavi olan tüm kadınlarımıza nasip etsin hepside birbirinden tatlı sağlıcakla dünyaya gelsinler inşallah☺️🥹💝
gecegunduz anneolucam canımm Amin İnşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin 🥹🥹🥲😇
ayinpariltisi akkaya_1234 kaçıncı haftadasınız acaba böyle dedi bizimki de hep yarım yarım gösteriyor göremedik bi türlü