Nurcanyokus6 gecegunduz gecegunduz https://mutluresim.com/images/2025/01/22/15UfCo.jpg. Yüzünü göstermedi 🥺
Hellobeybii Biraz önce bu sefer görürüz ümidiyle ultrasona girdik, kızımızın sırtını ve poposunu görüp çıktık😂 inat etti bizimki, ya elini kapıyor ya poposunu dönüyor🙊 Halbuki 11. Haftada kız olduğunu göstermişti şimdi nazlanyor heralde 😃
ozgmom Hellobeybii ya gerçekten en son 24. Haftada gördüm oda yandan. Bugün kontrole gittim sırtını dönmüştü çok üzüldümm. Hiç yüzünü göstermiyor bizim kız 🫣
Gunay_Rzayevaaa gecegunduz Benim bebeyim ultrasyonda burnu o kadar büyükdü çok çirkindi kerata🤣şimdi bakıyorum o kadar yakışıklı ki masşhAllah
kbra92 gecegunduz bence kibar ve çok tatlı maşallah diyelim 🥰Benimde 30 da randevum var renkliye inslalh bir sorun olmadan atlatırız sen kaçıncı haftada gittin canım
Melikei29 Fotoğraflara bakıyorum da bebişleriniz ne kadar güzel poz veriyor biz 30. Haftaya geldik daha düzgün yüzünün göründüğü fotoğrafımız yok 😅 her şeyi gizlemeyi seven bi kızım var cinsiyeti bile çok sonra öğrenebildik 😂
akkaya_1234 Benim Balkız ım göstermedi gül yüzünü sonra da doktor baş aşağı dönmüş göremeyiz dedi artık doğunca görecez hayırlısı yla. sağlıklı olsun yeter ki bekleriz 😇🤗
ayinpariltisi akkaya_1234 kaçıncı haftadasınız acaba böyle dedi bizimki de hep yarım yarım gösteriyor göremedik bi türlü
bilgedmr _Zeynep_1234 O kadar minik ve güzel görünüyo ki doğunca nasıl görünecek diye meraktan çatlıyorum 😄
Vlog1345 mcansu 35+3 şuan. Doğum zamanı yaklaştıkta panik atak oluyorum haftaya sezaryen günü almaya gideceğim şimdiden ayaklarım geri geri gidiyor 😂😂