imcakir ayalltsc herkeste farklı oluyor ya ilk gebeliğim de de sadece ama aşırı derecede göğüs ağrım vardı ve hep devam etti patlayacakmış hissi Bide yine sarımsı akıntım olmuştu
ayalltsc imcakir benim ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu adete 2-3 gün kala akşam bi seferlik lekelenmem olduydu ertesi gün test yapıp çoook hafif silikle öğrendiydim 🙂↔️
imcakir ecelif90 inşallah vardır canım 🙏🏻 hayırlı olsun. Ama normal zaten gözükmemesi 1500 yada 3000 de mi ne kese bile yeni görünüyor normal yani ben gitsem benimde gözükmez
olivia77 Meridaily ben kan verdim bugün gelince de evde test yaptım bekliyorum ama sonuçtan ümitli değilim
ayalltsc ecelif90 yerleşmiş diyen doktor görünmeyen bişeyin yerleştiğini nerden biliyor birde kan almadımı ? normalde kan almış olması gerekiyor 🤔
ayalltsc ecelif90 şuan da rahimde görmesi imkansız çünkü kan sonucuna göre gebesiniz 2 gün sonra kanda yükselme varmı bakalm diye söylemesi gerek benim bildiğim böyle ilerler
ecelif90 ayalltsc iste bende anlamadim zaten kan almadi yeni kanala yerlesmis dedi suanda gozukmuyor test yaptimi birsey cikmiyor folit asit 400 ml kullan dedi