Alya05 ayalltsc adet belirtisi gaz oluyor şişkinlik oluyor sivilce olabilir 🤔. Aman düşünme boşver kafana takmam kaldı 4 gün. Tabi hep günü gününde olmuyor illa bir iki gün öne geliyor her ay
ayalltsc imcakir ne güzel böyle haberler duymak 😍 hadı gözün aydın 🙏🏼 belirtilerin neydi peki benimde son 4 gün
imcakir ayalltsc belirti aramadım ama kasık ve bel ağrım var Bide sarımsı bir akıntım var bir kaç gündür ilk gebeliğimde de öyle olmuştu hatta enfeksiyon sanmıştım test yapmadan öncede baya yoğundu dejavu oldum🥰🙏🏻 Teşekkür ederim darısı sizlere inşallah 🌸🙏🏻
ecelif90 imcakir 2 gun önce doktora gittim kanala yeni yerleşmis dedi suan gözükmüyor dedi hamilelik var mi acaba
Alya05 imcakir ben ekimde 14 haftalık bebeğimi kaybettim o zaman adetime 3 gün kala öğrenmiştim beta 300 küsürdü
imcakir ayalltsc herkeste farklı oluyor ya ilk gebeliğim de de sadece ama aşırı derecede göğüs ağrım vardı ve hep devam etti patlayacakmış hissi Bide yine sarımsı akıntım olmuştu
imcakir ecelif90 inşallah vardır canım 🙏🏻 hayırlı olsun. Ama normal zaten gözükmemesi 1500 yada 3000 de mi ne kese bile yeni görünüyor normal yani ben gitsem benimde gözükmez