Sehnazs5 Mor-kelebek dışarıdan böyle çizgi yokmuş gibi ama 10 dakika içinde böyle olmuş kardeşim öyle söyledi 🙏🏼
Mor-kelebek Alya05 kız genelde demir tadı gebelik belirtisi olur🤗 bu tadı nerden biliyoruz biliyorum ama demir gibi pas gibi 🌸
Sehnazs5 Mor-kelebek bu kız kardeşimin aslında amh düşük fsh yüksekti en son 0.79 sanırım amh fsh 20 lerde bu yüzden ben acaba hayali mi gördüm diye umut vermemek için sizlere de sorayım dedim
Mor-kelebek Sehnazs5 malesef sabretmekten başka bişey yapamıyoruz 😢benimde şüphem var bu ay iyi değerlendirdgimi düşünüyorum ama galiba enfeksiyon başladı vajinada inşallah engel olmaz gebeliğe 😢
ayalltsc işte geldiimmm vedexa testini yaptım aynı şekilde çizgi çıktı ben çok rahat görebiliyorum ama kamerada neredeyse yine gözükmüyor 😂 diğer yaptığım gibi 😏
Sehnazs5 Mor-kelebek gebelik istiyorsanız ilk önce enfeksiyondan kurtulun derim 2 yaşında kızım var ben enfeksiyonlu bir hamilelik geçirdim çok zordu bilginiz olsun 🙏🏼
ayalltsc imcakir kızzz valla 2 dakka içinde çıktı bide 😍 kamerada cidden zor gözüküyor😂 ben görüyorum ama 🥹
ayalltsc Mor-kelebek evett ya ama test zaten 25 miU ölçüyo ben buna bile şaşırdım çıkmasına 😂😂 predictor 10 miU en hasası
milatlas13 Alya05 aa ben ilk gebeliğimde böyle olmuştum.ağzımda metalik bi tat vardı ordan anlamıştım bi şeyler olduğunu🌺
Alya05 milatlas13 Benmde dünden beri başladı reglime 2 gün kaldı Gerçi reglime 6 gün varken kan verdim negatif ti
imcakir ayalltsc yok yok bende gördüm 🤭 He bide şu var ilk idrar değil ya Belki ilk idrar olsa daha iyi çıkar sonuç