Alya05 ayalltsc bat kaçki senin. Benmde 6 gün kala kan verdim negatif ti Adetime daha var ayın 21 de görünüyor
ayalltsc Alya05 vageçtim eşimi test almaya gönderdim birini bugün çişim gelince gece 😁 predictor’u sabah ilk idrarla yapıcam koyulaşma olucağını sanmıyorum hcg 2 günde bir artar çünkü ama yinede yapıcam 😂 bat benim 22’si 4 gün var yani
ayalltsc Allahım bu erkekler neden böyle gitmis bana predictorun turuncusunu almış cıvdıycaaaam 😂😂 birde Vedexa marka oneyse
Sehnazs5 Mor-kelebek dışarıdan böyle çizgi yokmuş gibi ama 10 dakika içinde böyle olmuş kardeşim öyle söyledi 🙏🏼
Alya05 ayalltsc ya iki gündür ağzımda çok farklı bi tat var resmen midem bulanıyor nasıl desem pas tadı gibi kan tadı gibi
Mor-kelebek Alya05 kız genelde demir tadı gebelik belirtisi olur🤗 bu tadı nerden biliyoruz biliyorum ama demir gibi pas gibi 🌸
milatlas13 Alya05 aa ben ilk gebeliğimde böyle olmuştum.ağzımda metalik bi tat vardı ordan anlamıştım bi şeyler olduğunu🌺
Mor-kelebek Sehnazs5 artık testlere güven olmuyor malesef hep yalancı sonuç çıkartıyor biraz daha sabret bence çok umutlanma çokta üzülme benimde bat 25 bekliyorum öyle
Sehnazs5 Mor-kelebek bu kız kardeşimin aslında amh düşük fsh yüksekti en son 0.79 sanırım amh fsh 20 lerde bu yüzden ben acaba hayali mi gördüm diye umut vermemek için sizlere de sorayım dedim