ayalltsc Sendenbanakalan yok ben adet oldum 😁 bugün 4.günüm şuan aşırı sağ kasıkta ağrı oluyo bacağıma vuruyo birde belimde batmalar oluyo aynı zamanda anlamadım neyin nesi 😏
Ssozdmr ayalltsc test belirsiz ama 2çizgi görüyorum ama 2 kimyasal gebelik geçmişim yüzünden hala sevinemiyorum 😅
_Nazendeem Ayseozer35 Prodoctor testını Hepsiburada dan mı aldınız ben de oradan on ikili paket olarak aldım iki gün önce yaptım silik çıktı ertesi gün yaptığım negatif çıktı dün yaptığım gözü görünür pozitif çıktı ve bugün yaptığım negatif çıktı bembeyaz ve barkodunu okuttuğumda orijinal değil orijinal olanlar vardı sizinki de mi acaba orijinal değildi nereden almıştınız
Meridaily Ben de eleniyorum sanırım kızlar😔 4 gün days doctor test yaptım günden güne koyulaştı. 3.gün gecikmemde kam verdim sabah, hala çıkmadı sonuç. Akşamüstü leke geldi, ağrım var baya, adetim başlıyor sanırım. Yerleşme kanaması bi değil sanırım.
Dilara9422 Nilasya12 bendede belirtiler var 9 gün geçti adetim siz naptınıx test yaptınıx mı sonuç ne acaba
Nilasya12 Dilara9422 bugün regli günüm olmadım henüz olacak gibi de durmuyorum bakalım ama iki gün kala yapmıştım negatifti gecikirsem direkt kan vereceğim