Xiremmx @ayalltsc daha hassas Birgebeningünlüğü ebru hanımdan aldım kesin sonuç veriyor onu almanı öneririm canım
Melike3506 ayalltsc bat 30 ocak daha hiç test yapmadım bu zamana kadar yaptığım testler hep hayal kırıklığı oldu üzülmemek için gecikmeyi bekleyeceğim bu sefer 🥰
anneolucam bat 6 gün var tek belirtim sol kasıkta aşırı bir ağrı var adet oluncada oluyor bazen ama ne biliyim umut fakirin ekmeği işte… Birde göğüs hassasiyetim var test yapmadım erken olduğu için yapasım gelmiyor hatta😒😒
ayalltsc anneolucam yapmaaaa gününü bekle hepsini bende yaşadım hatta adet öncesi yaşamadığım şeyleri hamileyim kesin dedim ama sonuç adet oldum gün gecikmeden test yapılmamalı o yüzden hiç belirtilere bakmayın derim benim fikrim bu tabi sonuçta herkeste başka oluyor 🤷🏻♀️
ayalltsc Ayseozer35 işte burda çok var öyle negatif görüp bi kaç gün sonra pozitif gören o yüzden diyorum 🙂↔️
Ayseozer35 ayalltsc yaa ben kaç gündür kaset yapıyordum bu sabah bi erken gebelik testi yapayım son kez dedim belli belirsiz bi çizgi göründü sanki bi bakar mısınız 🥹[https://mutluresim.com/images/2025/01/28/1JzCBl.png](https://)
ayalltsc Ozlemmm3535 hadi bakalım inşallah görürsün çift çizgiyi buraya bekliyorum resimleri testin 🙂↔️
Sendenbanakalan ayalltsc kız gecti ama genelde üstüne düştügün şey olmazya aynı o misal umursamıyorum merak ediyorum ama üzülmmemek adına gecsin bklm düşüncesidyim
ayalltsc Safinaz35 gününü bekle yaklaşınca yap yada geçikme olduktan sonra derim çok arkadaş negatif görüp sonradan poziti gördü
ayalltsc Sendenbanakalan ister istemez takılıyo kafaya bende çok rahattım ama düşünmeden edemiyodum 🤷🏻♀️
anneolucam ayalltsc zaten artık hiç test mest yapmıyorum aynı belirtiler adetkende oluyor gereksiz yere hevesleniyoruz sonra🥲
Ayseee34 Benim karnımda sanki develer tepişiyor çok rahatsız edici kımıl kımıl sürekli bağırsaklarım hem gaz var gemde sol kasıkta ağrı adete 6 gün var
ayalltsc Sendenbanakalan yok ben adet oldum 😁 bugün 4.günüm şuan aşırı sağ kasıkta ağrı oluyo bacağıma vuruyo birde belimde batmalar oluyo aynı zamanda anlamadım neyin nesi 😏
Mrsmlyy Certain test kullanan varmı güvenilir mi acaba kaset testi varda daha yapmadım bat 1 şubat erken mi sizcee