Faziletsolak Yzey ilk doğum normal oldu 1 gün kaldım sezeryan için bilgim yok maalesef şimdi 2. Bebeğim için yine esenler medipole gidiyorum
Zeysel76-05 Yzey ben orda doğum yaptım 29 Ekim’de. Sormak istediğiniz sorular varsa cevaplayabilirim tecrübelerimden yola çıkarak ☺️ doktorum Damla Yasemin hocaydı. Çok memnun kaldım. Aynı zamanda ameliyat ekibinden de. Ben spinal oldum. İyiki de spinal.istemisim☺️ iki gün kalınıyor.
Gebe1ben Yzey ablam orda 2 defa sezaryen yaptı ikizlerini orda doğurdu bi sezaryen daha yaptı 2 gün bırakıyorlar memnun kaldı 🤗
Hasret72 Giden leri duydum memnun kalanlar var, ben bahçelievler medipol e gidiyorum orda sezeryan iki gece
Cgdgd Net bilgim yok ama genel olarak ozellerde normal dogum 1 gun sezeryan 2 gun diye duymustum, medicalparkta bu sekilde.
Busra0104- 2 doğumumu orda yaptım 3.ye hamileyim damla yasemin hocaya gidiyorum memnunum inşallah 3.dede sıkıntı olmadan sağsalim alırız kucağımıza 😇😇
Mervealya1992 Busra0104- yyaaaa bende 7gun snra doqumum bende cok memnunum a a dogm sureci nası oluyor iyimi sezeryanmı oldun
ipekuysalylmz Busra0104- merhaba normal mi doğum yaptınız? Doğum sırasındaki tavrı nasıl aceleci mi sakin mi? Bide kesi atıyor mu direk?
Aylakadin Busra0104- merhaba bende oraya takipliyim de damla hoca sezeryan yanlısı mı bilginiz var mı ? Dün test vermek için mecburen çam sakuraya gittim çok çok iyi bir doktora denk geldim. O doktor bana “medipolde niye plasentan aşağıda tanısı girdiler” dedi. Alttan muayene etti ve normal dedi. Bu da aklımda soru işareti oluşturdu acaba beni sezeryana mı yönlendiriyor diye
Faziletsolak Busra0104- ay evet yanında hiçbir çekinme yaşamıyorum arkadaş gibi herşeyi sorabiliyorum hiç suratı asılmıyor 🥰😍
ipekuysalylmz Faziletsolak canım damla hanım doğum anında direk kesi atıyor mu? En korktuğum konu o 🤦🤦 bide doğum sırasındaki tavrı nasıl aceleci mi yoksa sakinleştiriyo mu?
Btlmeva 2017de düşük, 2018 yılında ise doğum yaptım kesinlikle muhteşem bir hastane idi. Doktorum en iyisiydi zaten ama geçen sene ayrıldı özel poliklinik açtı.
Yzey Zeysel76-05 spinal mi daha iyi epidural mi siz mi seçtiniz spinal olmayı. Çok agriniz oldu mu. Bide 2 gün kalmak şart mı. Bi tane daha cocugum var ondan ayrılmak çok zor 🥲
Zeysel76-05 Yzey spinal olmayı ben çok istedim. Çünkü spinalde ten teması ve ilk süt hemen oluyor. Ve bebeğimin ilk ağlama sesini duydum. Çok güzeldi. İki gün kaldım bende hastanede.