Gullusah92 Guzelanne56 çok teşekkür ederim. Evet panik olmasam yine spinal olmak isterim ama tedirgin oluyorum, 4 sene önce travma yaşattılar, genel olsam daha mı rahat ederim diye düşündüm. Her bünye farklı tabi orayıda düşünmek lazım. 😁 Hakkımızda hayırlısı.
Gullusah92 Seyda11-26 yaşadığınız şehirde belki vardır. İstanbul da bi devlet hastanesinde ssvd yapıyorlarmış, yorumlarda denk gelmiştim. Ben Manisa da devletteki doktorlara sordum, öylelikle bilgi edindim. 90 yaşında babaannem var, geçen gün bana dua ediyordu evde doğurursun inşallah diye😅 yaşlı diye bişey demedim.
Seyda11-26 Gullusah92 ozaman yine de bı doktoruma sorayım ben çok tesekur ederim 😊 yaşlılar hep öyle istiyor 😁😁
Gullusah92 Seyda11-26 rica ederim inşallah gönlünüze göre olur. En azından doktor önerisinde bulunanda çıkabilir.
Eyseca Ben spinal oldum 2 sezeryanimida çokta kolaydı sinek ısırığı bir iğne sonrası hiç birşey hissetmiyorsun gayette güzeldi odada öbür arkadaş genel yaptı ben uzun süre hic birsey hissetmedim ama o gözünü açar açmaz büyük bir acıyla uyandı uyuşukken kendi kendine gazınız çıkıyor sonda takıyorlar ilk gün hiç birşey hissetmiyorsun falan ama genel olan gözünü açınca her acıyı yaşıyor spinal olun kızlar bana güvenin 😄
Gullusah92 Eyseca teşekkür ederim, benimde ilki spinal oldu, iğneden korkuyorum normal de ama belime vurulan acıtmadı bile, sadece hissettim herşeyi, acı falan yoktu da, acil sezaryen olayı beni yıprattı, aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum sadece.
Ceku256 Anestezi teknikerliği okudum stajlarda gördüğüm kadarıyla anestezi uzmanları hep spinal öneriyor. Tabi onun da yan etkileri var ben hiçbirini yaşamadım ama birini tercih et deseydiniz spinal tercih ederdim. Mecbur kalınırsa genel anestezi de felaket kötü bir şey değil fakat spinal iyidir bana güvenin 🌸
Annelikmghb Gullusah92 her ikisinide oldum ilk geneldi doguma girerken korku vardi uyandigimda acilar icinde uyandim odamda bebegi görecek halde degildim. Ikinci spinal her ani yasadim gordum tabi tansiyonum cok yukselmis dogumda korkunuz varsa genel tercih edin derim.
Gullusah92 Annelikmghb teşekkür ederim, anestezi doktoru karar veriyormuş devlette, öncesinde görüşülüyormuş sanırım, öyle bişeyler okumuştum, özelde doktor o anda konuşmuştu, beni zorladı korkuyorum dedikçe spinali önerdi ve yaptı yani😁
Yellowhazal İlk doğumum kötü bir hikayeydi görmemem için devlet hastanesinde genel yaptılar zor geçti. İkinci doğum yine aynı devlet hastanesinde 18 gün önce spinaldi. Çok memnun kaldım. Ağrı da olmadı şuana kadar. İlk seferde de uyuştum
M-g2118 Kızlar sezaryandan sonra yukarı çıkınca hemşireler bastırıyor kan çıksın diye onu size de yaptılar mı gerçekten çok canım acıdı ☺️
Dilaradenizz0 M-g2118 ilk sezaryanımda yaptılar frlaket bişey. Ama ikinci doğumumda kum torbası koydular devlette doğum yapmıştım
Dilaradenizz0 Gullusah92 kesinlikle spinal ikisini de yaşadım. Genelde uyandığımızda o ilk şiddetli acıları çekiyorsunuz ama spinalda uyuşuk olduğunuz için hissetmiyorsunuz ve toparlanmanız daha hızlı geçiyor. İğneden sonra da bel ağrısı falan yaşamadım bu tamamen kişiyke alakalı
Gullusah92 Dilaradenizz0 anladım teşekkür ederim. Bende bel ve boyun fıtığı var, umarım kötü etkilemez😁