Naciyetosun Tetonoz aşısı kaç defa yapıldınız ve kaçıncı haftada yapıldı. Aşıdan sonra nasıl geçti durumunuz
Tosca Naciyetosun 1. 23 te 2. Doz da 28. haftada oldum. İlkinde çok kol ağrım oldu, 2. de hafif bi kol ağrım oldu. Başka da bi şikayetim olmadı
zynpknt Naciyetosun ilk dozu 18 de oldum 2.dozu 25 te olucam ilk doz kol ağrısı yaptı ikinci doz da muhtemelen öyle yapar
Naciyetosun Bnde bugün 32 haftalık 2.doz aşımı oldum benim sağlık ocağı bana geç vurdu çok sorumsuzlar ya bn gidip sormasam arayıp cagirmiyolar bile
Donaldvetomris Naciyetosun beni de aramadılar gidip sorduğumda bebeklere kadar geliyor dediler ve yapmadılar aşımız yok yeterli diye 🙄
Naciyetosun Donaldvetomris Bu aşı mecburi yapılması gereken bir aşı doktorum beni yönlendirdi yapilmam gerekiyormuş deyin gidip tekrar yapmazlarsa şikayet edin
Nessee34 Haftada yaptırdım ilk 3 gun agrı oldu o kadar şişebilir demişti saglık ocagındaki ebe ama ole bısey olmadı
damlaa01 Nessee34 kolunuzu haraket ettiremeyecek şiddet de bir ağrı mı oluyor peki? Ve ağrısı dayanılacak gibi mi bende yaptıracağım fakat endişeleniyorum 🥺
Donaldvetomris Naciyetosun inan ki dedim eczaneden alın o zaman ücretli dediler 😅 artık öyle yapacağım gibi ne yaptıysam aşı yok vuramam zaten çoğu hamile yaptırmıyor doktorlarda cok istemiyor bence doktoruna yine sor dedi bildiğin ordaki hemşire🤦♀️
Naciyetosun Donaldvetomris Ay çok sorumsuzlar yaa eğer vurmazlarsa acil e gidip ayağıma çivi battı paslı ydi de i şekilde vururlar benm komşum öyle yapıp vurdurmus 😅
Donaldvetomris Naciyetosun ablam da aynı şeyi söyledi olmadı öyle yapacağım artık haftalardır gönülleri olsun diye uğraşıyorum çünkü 😅
Beyzayaz_32 21.ve 25. Haftalarımda 2 doz oldum ilk olduğumda 2 gün hafif kol ağrım oldu üstüne doğru yatamadım ama abartılacak bi ağrı değildi 2.de o ağrı da olmadı