-ipek01 ceyceyakc 14 haftalık doktorda erkek dedi iki bacak arasını gösterdi sadece biraz yorum alayım dedim
poncikveannesii Sehribanacar daha çok küçük normlde 12 haftalk tahmn yapıyprm ama erkek gibi geldi 12 haftada bu şeklde olursa yine atın bakalm
Zulosmustafa Kız gebeyim ama ayaklarım üşüyor soğuk kusmamda çok yok zuleyhama bı erkek kardeş olsa ne güzel olur du dua edin kizlar
poncikveannesii Edosgebos67 üstteki resmde belli değil eşinzle resmniz çıkmş onu silin iyi niyetli olmayan insanlar var alttaki resme göre söylyorum emin değilim ama kız gibi
Edosgebos67 poncikveannesii Vallahi arkadaşım 6 haftalık 9 haftalık yerleşme yeri herkes full kız dedi. Burda çoğu kişinin bilen insanlar bile bana kız gibi dediler. Sen de kız gibi dedin. Erkek miş. 12. Haftada dedi doktorumuz.
poncikveannesii Edosgebos67 bilemiyorum belki ben yanıldım ama erkek gibi geldi 16.haftda netleşir tekrar yazın merak ettim 😂
asellmom Rabia7155 asena9 poncikveannesii sednc0 Doktor %90 erkek dedi çok net pipisinide gördük haber vermek istedim ♥️