asellmom https://imgyukle.com/i/CmMlPH Be olur banada tahmin yapın çok merak ediyorum randevun haftaya 🥹🥹♥️♥️♥️♥️♥️
asena9 asellmom foto yüklenmemiş sol üç çizgiye tıkla resim yükle seçeneği var ordan yükleyip link at canım
asellmom Rabia7155 asena9 poncikveannesii sednc0 Ay herkes erkek demiş 2 buçuk yaşındada kızım var oğlum olmasını o duyguyuda tatmayı tabiki çok isterim hayırlısı ♥️ haftaya pzts kontrolüm var öğrenip hepinize söylüycem inşallah 🙏♥️
asellmom Rabia7155 asena9 poncikveannesii sednc0 Doktor %90 erkek dedi çok net pipisinide gördük haber vermek istedim ♥️
poncikveannesii Sehribanacar daha çok küçük normlde 12 haftalk tahmn yapıyprm ama erkek gibi geldi 12 haftada bu şeklde olursa yine atın bakalm
Elifmelis45 sednc0  banada tahminde bulunur musunuz haftaya ogrencem ınsallah 🥰 doktorum tahminde bulundu haftaya gel kesin solerim dedı
ceyceyakc -ipek01 iki bacak arası resmen erkek :) sağlıkla gelsin inşallah tabi ama yanlış yorumlamayalım kaç haftalık burada
-ipek01 ceyceyakc 14 haftalık doktorda erkek dedi iki bacak arasını gösterdi sadece biraz yorum alayım dedim