Elifegun bence hiç korkma çünkü planlı sezeryan seninki, benimki acil sezeryan oldu, 40+2 de kontrole gittim suyun azalmış sunı vercez diye yatırdılar sabah 9 da başladılar vermeye öğlen 3 e kadar suni verdiler bebeğimin kalp atışı 3 kere düştü 6 saat içinde, ara ara suniyi kesmişlerdi zaten çok düşük dozda verdiler en son vereceklerken bir anda 55 e düştü kalp atışı acil şekilde sezeryana alındım, doğumhanede odamda 30 saniyede sonda taktılar bi yandan kağıt imzaladım bir yandan bilgilendirdiler bir yandan sedyeye geçtim toplamda 3 dakika içinde ameliyathanedeydim zaten sonrası çok kolaydı hemen spinal anestezi yaptılar 5 dakikada da bebeğim çıktı zaten yarım saat sonra da ameliyat bitti sedyeye aldılar üzerimi yeşil örtülerle örtüp odaya getirdiler ailemi aldılar 10 dakika içinde de bebeğim geldi zaten 6 saat sonra giyinebildim üzerimi de bana göre kolaydı süreç yanı stres yapacak bir şey yok bebeğine odaklan, önlükmüş ameliyathaneye gitmekmiş kolay şeyler bebeğin sağlıklı olsun da, ameliyattan da hiç korkma bence yani kişiden kişiye göre değişir ama beni zorlamadı o kadar tabikide 7 kat kesiyolar normal olmanı bekleme ama ben ilk kalktım yürüdüm biraz zordu tabi yatakta oturması ama ikinci kaltığımda yalnız yürüyebiliyordum, inşallah çok kolay ağrısız geçer ameliyatın 🥹🫶🏻♥️