gulcineray Htcsnmtn ben 39+5 oldum. Ne sancım var ne nisan geldi. Vajinada batma var sadece geceden beri. Onun disinda doktorum pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Gelmezse suni sanci onuda kabul etmicem sezeryana geceriz buyuk ihtimal :) yoksa oglanin gelecegi yokk 😇
Htcsnmtn Azrayy erkek mi benim erkek 39+0 olduk bugün bende de açılma yok hiç ara ara sancı oluyor o da düzensiz nişan im geldi iki gün önce ama bebişin gelmeye niyeti yok
Azrayy Htcsnmtn yok kiz az öncede bende sarı akıntı geldi nişanmi anlamadim artik bi an once dogurmak istiyorummm
Htcsnmtn Nişan normal akıntıdan çok farklı oluyor benim serçe parmağı uzunluğunda sümüksü kahverengiydi
Karabiber123 38+6 ne gelen var ne giden 2cm açıklık var denildi ara sıra sancim oluyor artık gelsin istiyorum
Htcsnmtn Bütün hamilelik bir tarafa bu son günler bir tarafa bitmek bilmiyor her sabah acaba bugün gelir mi diye uyaniyoruz
israaE Bende 39. Haftadayım kızlar ara ara belden bir sancı oluyor ya da alta vuran bi bıçak saplanması gibi sizde de durum böyle mi?
Htcsnmtn israaE benim de dünden beri belde sancı oluyor özellikle sol taraftan ama düzenli değil işte
Essnn Birşey yapmıyorum saldım iyice bebek gelmedikçe ben depresyona giriyorum artık dayanacak halim kalmadı sağlıklı sıhhatli doğururuz inşallah da hamilelikte zor artık eziyet olmaya başladı
israaE Htcsnmtn benim de dün gece öyle oldu ama düzenli değil hala değil yani. Cuma kontrol var tekrar dün devlet hastanesinde sancıma baktılar muayene ettiler açılma yok keşke muayene ettirmeseydim cuma kendi doktorum tekrar bakar mı bilemiyorum
Htcsnmtn Kaç gün de bir kontrole gidiyorsunuz peki iki üç günde bir gidesim var bı umut belki açıklık vardır diye
Essnn Htcsnmtn ben perşembe gideceğim tekrar doktor perşembe gel dedi doğururum belki dedim yok gelmiyor bebek iki kere muayene etti bir hafta ara ile ikisinde de 1 cm açıklık var dedi ilerleme yok yani
Mervepol Bende 39+2 deyim belde az agri var vajina da az az sancı oluyor ama aşırı degil bekliyorum bakalım ne zaman gelicek bebiş