Minnaksever br2023 kullanılsa bile ben olsam emzirme döneminde tercih etmem.onun yerine en azından emzirme bitene kadar prezervatif kullanabilirsiniz
Tugceelanaz br2023 Sağlık ocağna danış onlar sana uygun olanı önersin. Ezcanedende net bilgi al nasil kullanıldığına dair. Emziren anneler ara vermeden kullanıyor diye biliyorum. Bilgi almadan kullanma kesinlikle 🌸
Cosimaniehaus br2023 doktorum bana emzirme döneminde cerazette diye bir hap önermişti. Sütü de arttırma etkisi var demişti hatta.
Plakkafa_ br2023 hiç kullanmadım ama asada kulllanmak istiyorum korkudan 😂 kazaya kurban gitmeyim diye
br2023 Plakkafa_ 😂😂bende kullanmak istiyorum ama nasıl başlanır ne zmn başlanır ve emzirme döneminde kullanılır mı bilsem yeterli😁 Şuan emziriyorum bebişim daha 4.5 aylık 😑(daha regl olmadm)
1mavi1mor br2023 Bu ilacı kullanmadım ama yasmin kullanıyordum gebeliğimden önce. Doğum sonrası 6. Ayda adet görmeye başladım haliyle korktum. Tekrar hapa başlamak istiyordum doktorum izin vermedi. Ama bebeğim 18 aylıkken kullanmaya başlamama izin vermişti.
Plakkafa_ br2023 aynen ya her ilişkide prezervatif kullanılmıyor maalesef geri çekilme yöntemiyle dua ederek koruncaz galiba 😂😂
br2023 Plakkafa_ Eşim Öldürsen kullanmaz benim korunmami da istemiyor ama artk bisiler yapaym diyorum çünkü piskolojim bozuldu