Yezdairem biooil ve kantaron yağı iyi geliyor ama bacaklarınıza kollarınıza ve göğsünüze de sürün. Ben en başından beri karnıma sürüyodum ama üst bacaklarım çatladı çatladıktan sonra farkedip diğer yerlere sürmeye başladım biraz geç kalmış oldum

Yezdairem bio oil incia ve lierac kullaniyorum
    Bio oilden memnunum
    Inciadan tam emin olamadim acikcasi.
    Lieraca yeni basladim simdilik iyi

Yezdairem valla karnım hiç çatlamadı öğrendiğim günden beri sürdüğüm için bence, ama bacaklarım maalesef 🥲

Bio oil resmen kabusu yaşattı bana . Aslaa kullanmam ve tavsiye etmemmm

Yezdairem
    37 haftalık hamileyim 12 haftada başladım çatlak için kullanmaya. Herkes biooil ve lierac krem onerdi . Gogsumden başlayıp diz kapagima kadar sürdüm hatta belime ve popoma da aynı şekilde uyguladım . Ama ne yaparsam yapayım çatlakların önüne gecemedim. Bacaklarım ve popom tamamen çatladı 4 5 aylık olunca . Karnım catlamadi en azından diye seviniyordum 34 haftalıkken bır gecede karnım da çatladı🥲 ve şuan Bebek büyüdüğü için her geçen gün karnım daha da çatlıyor aşırı kaşınıyor. Ebeyle bı durumu konuşmustum daha önce . vücut yapın meyilliyse ne surersen sur catlarsin demişti gerçekten haklıymış. Ve çok fazla da kilo almadım 10 kilo aldım . Ama insan yine de bi umut çatlamak istemiyor . Şuan görmüyorum bile catlaklarimi ☺️bebeğimi sağlıkla dünyaya getirmekten başka bı düşüncem yok elinizden geleni yapın ama catlarsaniz da üzülmeyin 🤗

17 gün sonra

Sibelss doğurdunuz mu? Çatlaklarınız doğumdan sonra nasıl oldu düzelme vs var mı :( bende çok çatladım

0Mommm
        Eveet doğum yaptım 10 gün önce karnım tamamen inmiş sayılmaz 68 kiloyla doğuma girdim şuan 60 kiloyum. Ve karnım buruş buruş🥲 ama kilo verdikçe ve egzersiz yaptıkça çatlak gorunumunun de azalacağını ümit ediyorum. Renkleri hala kırmızı bu arada henüz beyazlasmadi