ikimelekannesi___ Bet3346 zaten ilk başta kız diyorsa dönebilir ama erkek dendiyse daha dönmez gelişim sürecinin öyle devam ettiğini duymuştum ne kadar doğru yalan bilmem kulaktan duyma işte 😂😂
Senasude ikimelekannesi___ hayır ya erkek denilende kız oluyor. Neden mi çünkü teyzem doğuma kadar erkek biliyordu doğumda kız cıktı
ikimelekannesi___ Bet3346 gönlünde ne vardı bilmem inşAllah alışveriş yapmamışsınızdır ama bundan sonra değişmez diye düşünüyorum hayırlısı olsun
Bet3346 ikimelekannesi___ hep hayırlısını istedim Allah biliyor iki tane kızım var buna da ilk kız dediler çok sevindik sağlıklı olsun yeter dedik ismini falan düşündük öyle seviyorduk bugün bunu öğrendik hala diyorum hayırlı ve sağlıklı olsun kızdan sonra erkeği tatmak da güzeldir eminim ☺️
Bet3346 Tugce355 var dimi ben inanmadım doktor ekranda gösterdi sonra resmini de çıkardı ne biliyim çok şaşkınım ☺️
Bet3346 Tugce355 hayırlısı olsun inşallah rabbim iki kızımdan sonra bunu da tatmamızı istemiş çok şükür 🥰
Bet3346 Anneolsamkeske hayır canım normal kontrolümde doktor bakarken gördü ben kızımız da nasıl büyümüş dedim kız değil ki dedi pipisini gösterdi