Bet3346 Kızlar selam bu haftaya kadar hep kız dediler bugün erkek olduğunu öğrendim değişir mi yine kesin mi sizce erkek anneleri daha iyi anlar şok geçirdim resmen 🫣 @Elamomy @cinsiyettahmini01
Nurdan3628 Bet3346 cuma günü renkli usg giricem değişirmi değişmezmi bilmiyroum ama sonunda kesinlik olucağı için devinçliyim çünkü ya değilse korkusundna her istediğimi alamıyorum herkes renkliyi bekle dedi
Anneolsamkeske Bet3346 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah size en son kaçıncı haftada kiz demişlerdi
Bet3346 Nurdan3628 bende bu saate kadar bisey almadım iyi ki de almamışım ilk defa böyle bisey yaşıyorum 3. Gebeliğim diğer ikisinde yaşamadım hiç
Bet3346 Melissayda hayır canım ama hep baktılar kız bu dedi iki doktor da şimdi de bacak arası doluymuş erkek kesin dedi
Bet3346 Anneolsamkeske 16 haftalıktım kıza benziyor dedi 17 de gittim tekrar kesin kız dedi iki doktor da bugün kontrole gittim yanlışlık olmuş erkek dedi ben şok içinde kaldım
Nutella- Nasıl ya 22 ye kadar nasıl görmemişler inanılır gibi değil, devlet mi özel mi, bir de bacak arasını görmüş müydünüz kız dediklerinde
Bet3346 Nutella- valla hiç anlamadım 3. Gebeliğim bu ilk defa yaşıyorum böyle bisey duyardım etraftan nasıl olur derdim başıma geldi
MhysaTheGreat Nutella- devlette bebeği öyle gösteriyorlar ki küçük bir gölge adeta özelde çocuğun omurgalarını kemiklerini sayarsın sjdjsn cihaz farkındandır belki bilemiyorum ama ben de her kontrole gittiğimde devlette verdikleri ya da gösterdikleri ultrason görüntülerini hiçbir şeye benzetemiyorum 😅
Seymaoztrk27 14 de %99 erkek denildi 15 de kız geri devlet erkek dedi geri devlet kız bugün özel 19 haftada kız dedi ama ben yinede güvenemiyorum
Bet3346 Seymaoztrk27 güven olmuyor nasıl olacak bilmiyorum yani 5.5 aylık hamileyim bu haftay kadar bile net değilmiş yani