Buglemyumakgur Talentedmom normal doğum istiyorum doktoruma en başından beri normal dedim doktorumda çok rahat hiçbir şey söylemedi 37 haftam bitti çatı muayenesi bile yapmadı anlamadım ben nasıl iştir
Buglemyumakgur myangelson ayyyy ben sonda muhabbetini bilmiyordum bak nasıl olacak ben de ufaktan bi doğum korkusu sardı
myangelson Buglemyumakgur normal doğumda sonda takılmıyor bildiğim kadarıyla benimki sezaryen. Hatta çoğu yerde sezaryen olunca spinal etkisi geçince çıkartılıyor sonda benim hastanede uzun tutuluyor🤦🏻♀️😅
Buglemyumakgur -Cansu- teşekkür ederim yavrucum hemen inceliyorum işte yetişir mi 38 deyim her an doğum olabilir 😅 ben biraz sorumsuz davrandım
-Cansu- Buglemyumakgur ben sipariş verdim iki günde geldi sipariş verirsin yetismezse de iade edersin canım iade süren var sonuçta
Buglemyumakgur ZeynepDuru17 düğmeli pijama takımlarından aldım doğumdan sonra onunla rahat oluyor diyorlar benim korkum öncesi
Buglemyumakgur myangelson sizin hastanede uzun tutmak değil maşallah vücutla birlik beraberliğe ilerletiyorlar 😅 karı koca yapmıyorlar canım
Buglemyumakgur Kızlaaar evde uzun elbisem var doğuma giderken onu giysem nasıl olur pijama almak yerine
myangelson Buglemyumakgur hahahah😂😂 önceki doğum yaptığım hastanede spinal etkisi geçince kaldırılırken çıkarttılar her yer böyle sanıyordum ama acı gerçekle karşılaştım burada 🥲
Buglemyumakgur myangelson tamamen bence çalışanların rahatlığı umursamazlığı mı diyim yani işi bittiyse neden fazladan tutar ki insan garip
myangelson Buglemyumakgur yok hastane dosyasına sürekli gelip sondada kaç CC dolmuş onu not alıyorlar. Mesela az dolunca fazla idrar gelmemiş neden acaba diye takip ediyorlar anlamadım
ZeynepDuru17 Buglemyumakgur sıkıntı yapmayın bence sonuçta sağlık için ordayız kimsenin başka şey olarak bakacağı aklına bile gelmez rahat olun
170420 Buglemyumakgur önlük veriyorlar onunla doğum oluyor sonra kendi getirdiginiz pijama takımını giyiyorsunuz bnde kapaliyim o elbiselerden almadım kısa dye siz bolirsiniz yine hatta düğmeli pijama takımı daha kullanışlı emzirmesi kolay (devlette doğum yaptım)
Buglemyumakgur 170420 ben de almadım ya düğmelilerden aldım doğum sonrası için doğum öncesi de ya nasip ne denk geldi onu giyip gideceğim sancı süresini de onunla geçiririm