Meltemanneolsun Eda42_ amin canım 😊😊 erkek çocuk yaramaz oluyor ya inşallah beni çok zorlamaz alışmaya çalışıyorum erkek çocuğumun olmasına😂 erkek de güzeldir ya deyip duruyorum. Herkes kız bekliyordu bı tuhaf oldular. Sağlıklı olsun da
Eda42_ Meltemanneolsun Evet erkek yaramaz olunca anne olarak biraz düşünmüyoruz kız evlat başka diye ama demek ki senin için hayırlısı erkek evlat miş inşallah sağ salim kucağına alırsın amin amin 🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤱🏻🤱🏻👶🏻👶🏻
Meltemanneolsun Eda42_ öyle tabi canım aman erkek de iyidir ya 😂😂 benim en sevdiğim öğrencim erkekti mesela. İlk baktigim bebek de erkekti ve çok severdim öyle düşünüyorum. Tam fırlama olur ama ergenligi falan da ah oğluşum ah şimdiden gözümün önüne geliyor
Eda42_ Meltemanneolsun Hayırlı sağlıklı olsun da inşallah canım olsun erkek evlat da başkadır 🥰🥰👶🏻👶🏻🩵🩵🤱🏻
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun ayaz veya aras diye düşündük canım ama şimdilik ayaz ağır basıyor 🥰 sağlıklı olsunlar da canım kız da bizim erkekde😍
Eymenkuzusu Meltemanneolsun yaa bende acaba sana tahminde bulunmusmuydum diye kendi kendime düşünüyordum 😂🤭 saglikli sihhatli kucagina almak nasip olur inşallah💙
Meltemanneolsun Eymenkuzusu evet Canim baya oluyor ama 7. Haftadayim o zaman bı sen erkek demistin 🥰🙏