Suzunn Meltemanneolsun tebrik ederim hayırlı ile alın kucağınıza devlet hastanesinde mi öğrendiniz özelde mi?
Meltemanneolsun Suzunn özel muayenehaneye gidiyorum orada fetal DNA yaptırdım test sonucu ile belli oldu
Meltemanneolsun Dnz0007 ben hiç arastirmadim doktorum yaptı. Rapordaki isminden öğrendim şimdi genoks genetik ismi. Tam 1 haftada geldi sonuc
Meltemanneolsun Gizemfrt poyraz ve yağız ikisinden biri olacak ya da poyraz yağız olarak ikisini birden koyacağız
Baliimsid Meltemanneolsun hayırlı uğurlu olsun çok sevindim sizin adınıza Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua eder misiniz 1 düşüğüm var sağlımla hamile kalıp alayım tez zamanda kucağıma ♥️♥️🥲🥲
Meltemanneolsun Baliimsid inşallah Allah gönlüne göre versin canım sabret benim de ilki düşüktü Allah’tan ümit kesilmiyor 🙏🙏🙏
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom evet canım sen hissetmiştin❤️😊 ben hep kız diye düşünmüştüm şu an alışmaya çalışıyorum 😂
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun ben oğlumu da hissettim aynı şekilde bide rüyamda görmüştüm 😊sağlıcakla gelsin yavrularımız inşallah🤲 🥰
Meltemanneolsun Gul-can0127 kız demişlerdi ultrason fotoğraflarından. Bı tek @Eymenkuzusu erkek demişti ilk gordugunde
Meltemanneolsun GirlandBoy_Mom inşallah canım sen isim ne koyacaksın 😊 ben ilk erkek bebek görmüştüm ruyamda sonra kız bebek gördüm ismi ne kadar ondan sonra kız olsun istemiştim. Ama oglus da güzeldir ya minnakim
Eymenkuzusu Meltemanneolsun yaa bende acaba sana tahminde bulunmusmuydum diye kendi kendime düşünüyordum 😂🤭 saglikli sihhatli kucagina almak nasip olur inşallah💙
Eda42_ Meltemanneolsun Maaşallah gözün aydın olsun canım rabbim Hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yaramaz akıllı oğlunu amin amin 👶🏻👶🏻🩵🩵🥰🥰🥰🤱🏻🤱🏻🤱🏻
Meltemanneolsun Eda42_ amin canım 😊😊 erkek çocuk yaramaz oluyor ya inşallah beni çok zorlamaz alışmaya çalışıyorum erkek çocuğumun olmasına😂 erkek de güzeldir ya deyip duruyorum. Herkes kız bekliyordu bı tuhaf oldular. Sağlıklı olsun da
GirlandBoy_Mom Meltemanneolsun ayaz veya aras diye düşündük canım ama şimdilik ayaz ağır basıyor 🥰 sağlıklı olsunlar da canım kız da bizim erkekde😍