Hasret72 TKumsall evet öyle valla, birde benim riskli gebelikti çok hastane gezip çok para verdim hastanelere.
TKumsall Hasret72 o zaman hiç aksatma bende bir hafta geç gideyim diye düşünüyordum tam kontrol gününden bir akşam önce sancilandim
Girlmama Hasret72 ayın 17 sine değil miydi randevun ben öyle anlamıştım şubatın ilk haftası git o zaman o kadardan bişey olmaz
Hasret72 Girlmama en son 17 aralıkta gittim Bi ay sonra gel dedi 17 ocakta gitmem gerekiyor du. Randevuyu ayın 28 ine alabildim kalıcı annemde kalacam diye anca o güne müsaitlik buldum. Sonra kendimce dedimnacaba 4 şubat mı gitsem
myavocado Hasret72 34-35 haftalardan sonra zaten her hafta gidiliyor, nst için bebeğin suyunun v.s. kontrolü için. O yüzden gidin bence de artık son haftalardasiniz
Hasret72 myavocado gitmek istediğim tarihte haftam 34+4 olacak. Nst vaktinde gitmek istedim o yüzden geç mi gitsem diye düşündüm
myavocado Hasret72 yani belki bir kaç gün daha beklenebilir 35 hafta dolsun diye ama 35′te gidin muhakak. Bu haftalarda bebeğin gelişiminin, rahim ağzı uzunlugunun filan takibi önemli