TKumsall Alyadnz33 tansiyon aletiyle ölçülen ortalama nabız çıkıyor genelde nabız olcerle de kontrol ediyor musun o daha net veriyor sonucu
TKumsall sacmalamakizim kaç haftalık doğum yaptın peki benim ilkinde de oluyordu ama şimdi ki kadar sık değil
sacmalamakizim TKumsall 38+5’te yaptım taşikardi yüzünden tansiyonum yüksek çıktı, sezaryen tarihim öne çekildi, sezaryen günü sabahıda yine tansiyonum yüksek çıktı, doktor en önce beni sezaryene aldı. 🤧
TKumsall sacmalamakizim anladım canım geçmiş olsun bende tansiyon düşüklüğü var o yüzden tasikardiyle yükselmez muhtemelen o kadar sağlık sorunları bebeği etkilemese keşke
gzm_42 TKumsall benim doğuma gitmeden önce bir gün öncesi tansiyonum yükselmişti bebeklerim ikizdi kalp rahatsızlığım yok normalde ama ikiz gebelik olunca hem benim kalp ritimim hemde bebeğimin tekinin kalp ritimleri bozuluyordu yükseliyordu kalbim hızlı atmaya başladığında ise eğer ki yatmazsam o an hemen iç bulantısı kusma yapıyordu bende kalp ilacı başlatmıştı çarpıntı için ama o bile fayda etmemişti bende
Laleesra gzm_42 merhaba bende de aynısı oluyor tansiyon yüksekliği ile acil Sezeryan oldum sonra Taşikardi ritim bozukluğu başladı doktor ilaç yazdı ama sanki fayda etmiyor geçmiş değil tamamen sizin şu ana durumunuz ne geçti mi ne kadar sürdü
Emine42666 TKumsall bende nabiz 200 leri vurdu acil müdahaleye almışlardı. İnanılır gibi değil ama magnezyumu bırakınca normale döner oldum yine atışlar fazla ama en azından güm güm değil ölüyorum sanmıştım.
TKumsall Emine42666 ben kullanmıyorum grip gecirmistim o günden beri kullanmadım magnezyum ilacını yutamiyordum çünkü hiç bişey hap olarak verilmişti benim kalp kapakçıklarımda kaçak var ondan oluyor 200ü kendi gözümle görmedim ama acile düşmüş haliyle girdigimde 150ydi benimde
TKumsall Alyadnz33 evet düşük görünce ilgilenmiyorlar ben 150yle acilden girdiğim gün bir kadın doğumcuya gönderdi beni acil doktoru diyorum taşikardiyle geldim sancım da var ekgye felan baktı e olabilir normal dedi saçma bı şekilde nesi normal taşikardi geçirmenin gebe olmayan birinin bile taşikardi geçirmesi bir sağlık sorunu bekletti bide beni kapının ağzında uzun süre en sonda git bı tok baglasinlar öyle gel dedi gerçekten saçma sapan doktorlar var
Selin3434 TKumsall doktorun ilaca başlayabilirdi hem kardiyoloji hem kadın doğum carpintilsrim için ilaç kullanmama musade etti en zararsız dideral verdi hiç bir sorun olmaz dediler başka Doktora sor istersen rahat geçirebilirsin bu donemi
TKumsall Selin3434 başka bir kardiyoloji doktoru yok bu tarafta benim nabzimin düşmesi bebeginkinin de düşmesi anlamına geliyormuş ben tavsiye etmiyorum vermek istemiyorum sen bilirsin dedi haftan az kalmış biras dişini sıkman gerekecek dedi emzirme döneminde kullanabilirmisim benim doğum sancılarım var o esnada nabzim daha da artıyor kadın dogumcu da önermedi oda doğumunu ben yaptirmamam dedi kaldım öyle açıkta
Sssssyyyy Selin3434 hamileliğin kaçıncı haftasında Dideral e başladınız acaba. Günde bir tanemi içiyorsunuz
gzm_42 TKumsall benim bebeğim kalbi yükseliyordu hem benimki hem bebegiminki yükseldiği için vermişti canım öteki bebeğimin kalbi normal ama ikizin teki yüksekti
Selin3434 TKumsall ben de sorduğum da her iki bölüm de bebegi etkilemedigini söylediler bu tarz ilaclari sadece ilk 3 ay kullanmiyorlarmis , bebeğin organları oluştuğu için rahatlikla kullanabilirsin dediler. Bende yarım kullaniyorum o bile beni rahatlatıyor en azindan birZ da olsa rahatlarsın onun için söyledim