tubavarlikk fairytale07 son haftalara yaklaştığınız için bebek hızlı büyüyor bu ağrılar normal diyorlar 🌸 bi süre sonra geçiyor vücut her büyüme atağında alışıyor ☺️ mucizevi
Orakci07 34+3 deyım benımde alt kısıma çok agrı vuruyor ve batma hıssı çok oluyor hayatımı etkılıycek duruma geldi erken doğum olcak diye korkuyorum 😥
fairytale07 Orakci07 korkmayalım korkmayalım.. çok evhamlıyımdır açıkçası bende bakmayın, rabbim vaktinde saatinde sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah 🥹🌸
Poyrazefeoz Orakci07 sorma aynı sebeplerden hep erken doğurcam diye bekledim resmen yürütmeyen ağrılarım oluyordu stres yapıyordum dikkat et dınlen sadece bir şey olmaz Allah’ın izniyle
Orakci07 fairytale07 malesef ki hastaneye döktüğüm paranın haddi hesabı yok birde kafamda bır sürü soru işareti
Orakci07 Aslaninannesi_ sizlere bir sorum olcak son regl tarihimi ilk zamanlar kese geç görününce degıstırdiler şuan 2 hafta da önden gözüküyor acaba gerçek regl tarıhımle gününü yakalamış olabilir mi
Orakci07 fairytale07 malesef önümüzdeki hafta kontrolüm karnımın asagı düştüğünü söylüyor gören herkes buda benı korkutuyor açıkçası