zynpknt Hamileliğinde hamburger yiyen var mı ya çok canım istiyo not düşsem eti çok pişmiş olsun diye sizce sıkıntı olur mu
Tugceelanaz zynpknt Her şey dozunda güzel ve yenir tabiki bildiğiniz bir yerse. Afiyet olsun şimdiden🌸
Ebru_ebru zynpknt ne kadar doğru bilmiyorum sizi etkilemek istemiyorum ama benim de sizin gibi canım çok istemişti yedim 😊
caglasb Ebru_ebru ben de yedim birkac defa canim isteyince. Canim isterse tadıyorum yiyorum kisitlamadim kendimi cok şükür bir sorun yasamadim ama bilmem yine de tadabilirsiniz
Glhayat_54 Ye gitsin ne olacak kilolarca yemiceksin sonucta canınız ne yiyosa dozunda yiyin bişey olmaz
Miyosss zynpknt birkaç defa yedim. Çok abartilmadigi sürece bisey olacağını sanmıyorum. Canımız çekiyor sonuçta bir sefer yemeyle bisey olmaz hamileliği kendimize eziyet haline getirmeyelim☺️
Miyosss zynpknt bildiğiniz bi yer varsa ordan yeyin. Köftesini iyi pişirtin içiniz rahat edecekse sosta koydurmayin bir güzel yeyin şifa olsn 😌
Gokceliiiiii zynpknt sizi etkilemek istemem 7 haftalık hamileyim ilk tiksindiğim şey hamburger oldu canınız çektiyse yiyin derim herşey dozunda güzel ❤️
zynpknt Gokceliiiiii teşekkür ederimm bende sevdiğim bir çok şeyden tiksindim ama hamburger canım baya istiyor bakalım sonunda bundan da tiksinebilirim yemeden bilemiyorum 😂
zynpknt kahvesever__ valla söyledim bakalım özellikle hamileyim çok pişirin dedim inşallah öyle gelir