Minikmucizemmm26 danla2711 ben 2 yıl önce filan duydum yine bı fenomende gördüm temiz içerikli memnun kalmazsam sivenoya geçerim 😄
danla2711 Minikmucizemmm26 bende o haftalarda yapacağım🥰 tam ramazan bayramı sonrasına denk geliyor🥰 sabırsızlıkla bekliyorum 🤲
danla2711 Minikmucizemmm26 ayy nasıl olacak meraktayım🥰😂 bi oda takımı gelse geriside ip söküğü gibi gelecek
Minikmucizemmm26 danla2711 bizim büyük parçalar hazır beşik dolap bebek arabası gibi kıyafet bakım ürünleri deterjan ve odayı süslemek için aksesuarlar kaldı 🥰
zeyzee Kasım indiriminden incia stokladım normalde pahalı ve ml olarak az çağrı markette de indirim yakalamak gerek just green aldım bayağı temiz içerikli instagramda sayfalar var oradan takip edebilirsiniz
danla2711 zeyzee bende merak ediyordum yemek kartı geçen marketlerde var mı diye çağrıda varsa süper teşekkür ederim 🥰🥰
danla2711 Minikmucizemmm26 🥰🥰yaaa maşallah🥰 bizde bu ay sonu oda takımını isteyeceğiz getirecekler martta artık yavaş yavaş odasını temizleyip son eksikleri alırız🥰🥰 nisanda işten çıkacağım kıyafetler yıkanır ev temizlenir buzluk hazırlığı yapılır😍 mayıs doğum ayım doğuma kadar dinlenmek istiyorum mayıs ayını kendime ayıracağım🥰