Gizem1992 danla2711 bnde dalinle duş alıyorum bazen ama aşırı göz yakıyor bebek için olmaz şampuanı 😅
kuzuannesi4234 gayeozlem88 bende ecos aldım renklilerini ecosun yumuşaticisini da koymuştum ama bana kokusu biraz fazla geldi bundan sonraki çamaşırlarına yumusatici koymayacağim
gayeozlem88 Talentedmom Kendi sitesinden online alabiliyorsunuz veya organik ürün satan yerlerde var şahsen ben online alıyorum bitmeye yakın sipariş verince sıkıntı olmuyor
sevimkelam danla2711 Tamamen organik olmasına dikkat etmek lazım biz ecos3 kullanıyoruz etrafımda çoğu ailede öyle yapıyor memnunuz
kuzuannesi4234 sevimkelam yenidoğan için yumuşatıcı kullanmış miydiniz hassasiyet yaptı mı Bende ecos aldım ilk kıyafetlerini yıkadım ama yumuşatıcı bana biraz fazla kokulu geldi
sevimkelam kuzuannesi4234 kullandım hasasiyet yapmadı bizde ama bu konsantre bir ürün fazla koymuş olabilir misiniz koku çok geldiyse?
Minikmucizemmm26 Hiç green clean kullanan yok galiba ben de onu almayı düşünmüştüm ama baya kararsız kaldım 🤔
Kubra0606 Siveno gibi fenomenlerin çok reklamını yaptığı markalara güvenmeyin bence :) yeşil anne doğal içerikli diye biliyorum
Ftmnnr danla2711 sıvı olarak dalinin bahar ninnisi var onu kullanıyorum aşırı güzel kokuyor toz olarak da duru yada dalanin toz deterjani var ikisini r kullanıyoruz kuzenimde dalan var ben durumun toz olanını aldım ikisindende çok memnunum
Burcukmsk danla2711 ben siveno aldım çoğu kişi onu önerdi. Hatta bebeğimin ilk giyeceği kıyafetleri de siveno ile yıkadım gayet güzeldi. Tavsiye ederim