olivia77 Ebruebos pazartesi kan verirsem reglime 3 gün kalmış oluyor oğlumda da 3 gün kala kan vermiştim 29 betayla öğrenmiştim inşallah vardır da gösterir kendini ☺️
Ebruebos olivia77 ya benimde şimdi af edersin peçeteye silince gelen ince açık pembe kan geldi küçücük daha 8 gün var adetime. İlk gebelikte de olmuştu ama kürtaj oldum maalesef. Kürtajdan sonra bir süre lekelenme oldu emin olamıyorum o yüzden.
Xiremmx @olivia77 inşallah canım test yapsam mı yapmasam mı karamsardayım 😆 çatlamanın üstünden 7 gün geçti daha erken ama insan tutamıyor kendini ya
Bebelettom Umayinannesi_38 bendede aynı şekilde iyi olamıyorum miğde bulantısı özellikle sabahları çok oluyor
Umayinannesi_38 Bebelettom ilkinde o kadar mide bulantım yoktu bile bunda cok var su 3 ayı hayırlısı ile atlatsaydım
Bebelettom Umayinannesi_38 benim ilkimde çok fazla öyle kusma yoktu enfeksiyon beni tetiklerdu ama bunda sudan nefret ettim özellikle domates tarzı şeyler migdemi bulandiyir bir yandan da anlam veremedigim şey canım tatlimi eksimi istiyor anlamıyorum ikisindende azar azar var 😂