beyzaao Kızlar dün gece avuç içi kadar sarımsı şeffaf renkte karışık sümüksü yapıda parmağım gitti kalınlıkta parçalar halinde akıntı geldi bu nişan mı geceden beri de ağrım var hala
BusrAsil2019 beyzaao nişan hafif de olsa kanlı oluyor kanla karışık sümüksü bir yapı yani en azından benim öyleydi sade şeffaf olan normal akıntı oluyor
zeynosileannis beyzaao nişan mukuslu bir yapı zar gibi o şekilde anlarsınız benimde iki kez kanlı oldu ama herkesin kanlı olmayabiliyormuş
Byznrcok95 beyzaao doktoruna bildir canım yinede sen benimde aynısı oldu gel bakalım dedi Nisan kanlı oluyor ama progestan kullandığım için ona bağlı olabileceğini söylemişti doktorum
beyzaao BusrAsil2019 normalde akıntım oluyordu hiç bu şekilde olmadı birde böyle uzun uzun parçalar halindeydi onun öncesinden hafif kahvemsş lekelenmem olmuştu
Bsra_blc BusrAsil2019 hayir canim kanli olmasi gerekmiyor benim de nışanim gelmişti ama şeffaf ve kansiz di
sevaldqn1 beyzaao kız benim 3 4 kez geldi nişanım anca 40 +3de doğurdum o yüzden hemen olmuyor gelsede değişiyor
beyzaao sevaldqn1 nişanın gelince sancıların da başlamış mıydı Benim geceden beri ağrım sancım var baya ama düzenli değil
zeynosileannis beyzaao ilkinde 3 gün sonra oldu ama bu kez 4. Güne doğru gidiyoruz hala bişey yok bekliyorum 😃
beyzaao BusrAsil2019 bende 39 haftalığım Artık bi an önce olsun istiyorum ya bu süreci hızlandırmak için ne yapabilirim
BusrAsil2019 Elifcelk spermin içinde yer alan bir madde rahim ağzında açılmaya sebep olduğu söyleniyor canım