Blueeberryy hivda36 telefonun sarji bitmisti 😂 nst de gozukuyomusta bende henuz bisey yok hafif bi belim agriyo
hivda36 Blueeberryy Açılmadamı yok henüz ama tavsiyem olsun riskli bir durum olmadıkça bencede en güzeli normal doğum sen eşini dinle güzelim ❤️
Blueeberryy hivda36 en son baktiklarinda 1 cm demisti daha bakmadilar suanda belim agriyo bakalim Nolcak 🫠
Opapatya00 Blueeberryy anladım canım sürecin stresli olmuş inşallah doğururken çok kolay doğurursun iyileşirsin hemen allah yardımcın olsun
ilaydarabiaoz Blueeberryy ayy walla ben senin gönderilerini görüyordum hep merakla bekliyorum 🤭 sağlıkla gelsin nasılsın canım simdi
Mrsygmr Blueeberryy Suni sancıyla 0 açıklık 0 sancı 1.5 saat içinde doğurdum 50 gün önce inşallah kolay geçer canım benim açıkligim çok çabuk ilerledi..
Blueeberryy Nefisecoruh yoo yapmadim daha 😂😂 keske yapmis olsaydim suni sanci olarak fitil verdiler henuz bel agrisi disinda bisey yok 🫠🫣
Blueeberryy Acelya11 bende o cesaret yok aslindada esim tutturdu normal olsun diye bende deniyelim dedim 🤦🏼♀️☹️
Blueeberryy ilaydarabiaoz amin insallah canım 🤲🏻🥰bekliyorum bakalim fitil verdiler nst de sanci cikti bende pek bisey yok bel agrisi disinda fitilde 8 12 24 saat icinde etki eder etmeyedebilir diyede soylediler