Blueeberryy tugceozturk_016 bende korkuyorum normal dogumdan esim tutturdu normal olsun diye doktor geldi bilgi verdi olabilirde olmayabilirde diye deneyelim dedi bakalim nasil olucak ☹️
tugceozturk_016 Blueeberryy doktorlar sağlıklı olanı zorluyor aşkım hakkında hayırlısı olsun rabbim kolaylık versin Kaç saat oldu şimdi En son 24 saat olmalı zaten
Blueeberryy aycinelizsmom serum yariya kadar bitti bende sanci falan olmayinca illaki normal istiyosan bide fitili deneyelim dedi esimde deneyelim dedi bakalim suanlik bisey yok bende 🤦🏼♀️
Blueeberryy Eceeeeemmm aminn insallah 😍🤲🏻🤲🏻 bende bi degisiklik yok bakalim fitil veriler 20 dk once ne zaman etki eder degisiyomus serum bende etki etmedi bakalim🫠☹️
Blueeberryy tugceozturk_016 aminn insallah canim sabah saat 10 da takildi serum etkisi olmayinca fitil verdiler doktordan cok esim tutturdu normal olsun diye bakalim nasil olcak 🥹☹️
Blueeberryy Elis27 yok riskli demedide kilosu 4 gozukuyodu 40. Haftada 41 i bekledik kilosuna bakilmadi bugun
Elis27 Blueeberryy kilosu fazlaymış genelde söylenen den zayıf doguyorlar bakalım senin doğru olacak mı 😍
Suavage_mom Blueeberryy ayyy nehir hocada doğum yapacak bacım bugün de aklımdan geçtin vallahi. Sağlıkla kavuşun bir anca önce rabbim bir sancıda kurtarsın ❤️❤️❤️
Blueeberryy aycinelizsmom bende söyledim de dinleyen kim bebek icin daha saglikli diyo sanki sezaryen olunca hasta oluyo 🤦🏼♀️ getirdim yanimda ama sinir ediyo ☹️
yenigebe_1 Blueeberryy eşinde senin iyiliğin için demiştir şu anda hiç ona karşı da sinirlenme. Sonuçta bir ameliyat. Bende eşimin bıçak altina yatmasini istemezdim. Normal olursa iyi ki dersin. Sağlıkla gelsin minnoş inşallah
Blueeberryy Opapatya00 amin canım sagol🤲🏻🤲🏻 hurma ahududu cayi doktorum soylemisti merdiven cikmadim ozel olarak ama
Blueeberryy 12betul insallah bakalim nst de gozuktu sende hissedersin ama fitille yarina buyuk ihtimal olur dedi bakalim cok az bi belim Agriyo sadece🫠
Blueeberryy hivda36 telefonun sarji bitmisti 😂 nst de gozukuyomusta bende henuz bisey yok hafif bi belim agriyo
Opapatya00 Blueeberryy anladım canım sürecin stresli olmuş inşallah doğururken çok kolay doğurursun iyileşirsin hemen allah yardımcın olsun
12betul Blueeberryy bana 2 saat yürü dedi fitille yarın saatte 8 cm açılmam oldu inşallah şeninde öyle olur . Zaten sancı çok şiddetlendiğinde bilki açılma ilerlemiştir