beyzatrl Canım açılman var mıydı öncesinde ya da bebiş kanala girmiş miydi bende 40 oldum doktorum yarına tarih verdi açılma yok bebekte hiç kanala girme çabası yok yukarda takılıyor hala
Blueeberryy beyzatrl acilmam yoktu bugun yine baktilar yok kanalada inmemisti rahim biraz yumuşamis bakicaz suni ile ilk dedi
ilaydaalptekin Blueeberryy sağ salim kucağına al inşallah yavurunu bende 41. Haftada suni sancı aldım 24 saat doktorum sürekli Hareket et merdiven ın çık dedi hiçbirini yapmadım çok pişmanım 🤣bence sen yap açılmayı kolaylaştır sürekli yürü buna rağmen 2 dikiş ı’m vardı çok şükür ama 24 saat yerine belki 12 saatte olabilirdi yapsaydım 😁
Blueeberryy ilaydaalptekin ben pilates topunda hareket ediyodum baktim serum akmis yerlere kan cikiyo serumu degistirdiler sonra yuruyus falan yaptim ama serum hic etki etmedi bana
beyzatrl Blueeberryy aşkım bana da yarın sabaha gün verdiler valla hayırlısı olsun hepimiz için bekletmedi daha fazla doktorum güzel bir doğum geçirirsin inşallah
tugceozturk_016 Blueeberryy banada öyle demişti aşkım incelme var demişti ama olmadı malesef dualarım seninle inşallah benim yaşadığımı yasamazsin kolaylıkla sağlıkla olur ve gelir insallah 🥹🤲
Senacaaa beyzatrl Suni sancıyı siz mi tercih etmediniz bende 38+3 üm sizinle aynı durumdayım bebek çok yukarıda ve kanala girmemiş
betulkprn Blueeberryy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim doğumunuzu kolaylaştırsın 💐🤲🏼🥰
beyzatrl Senacaaa ben aslında düşünüyordum canım ama bu zamana kadar açılma için baya uğraştım ve 1 cm bile açılma olmamış doktorum suni sancı versem açılma olmazsa yine problem dedi sezeryana kadar kıldık çünkü kanal da da değil sancı da yok
gecegunduz Blueeberryy Rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah 😍🥹bizi de habersiz bırakma lütfen
Blueeberryy Serumun yarisi bitti anca ama bende sanci yok acilmada 1 cm bile degil illaki normal istiyosan fitil vericem dedi bide fitili deneyelim dedik yeni verildi ayaga kalkma fitil etki etsin dediler bekliyoruz 🫠🫠
Elis27 Blueeberryy cnm sanırım suni sancı etki etmeyecek sende çünkü bazılarında bana mısın demiyor bana verildiğinde sancıdan duramamis dayanamamış epidural almıştım ilk dogumumda çok aşırı kötüydü benimki bazılarına da bana mısın demiyor işte . Hayırla bekliyoruz inatçı paşa yı yerinden çok memnun sanırım gelmek istemiyor