Blueeberryy 1Newmom1 amin insallah canım Rabbim bi avazda kurtarir insallah hepimizi 🤲🏻🤲🏻🌸insallah yazarim guzel gecerde🥰
Blueeberryy Serum olarak suni sanci veriliyo suanda sanci nst de cikti ama ben hissetmiyorum henuz bakalim
Buzmavise Blueeberryy canım benim nasılsın ara ara güncelle burayı inşallah sağ salim kucağına alırsın oğluşu 😘😘
Blueeberryy Buzmavise iyiyim henuz bise hissetmiyorum bakalim hemen sancın gelmez demisti doktorda aminnn insallah canım😍🤲🏻
Mrvsmt2502 Blueeberryy sağlıkla en kısa zamanda kavuşun inşallah. Bende suni sancı ile doğummyaptım tavsşyem nst harici hiç yatmayın yürüyün squat yapın pilates topunda sekin belinize sıcak su dökün
aycinelizsmom Blueeberryy kuzummm inşallah sağlıkla kucağına alırsın oğlunu, habersiz bırakma 🌸 dualarım sizinle
Eylul3434 Blueeberryy devlet hastanesindemi yatışın oluyo.bende 39+3 sancılarım yok açılmam yok 41. Haftaya kadar gelmezse sezaryana alıcaz dedi devlet
12betul Blueeberryy Ya hadi sağlıkla kucağına almak nasip olsun çok kolay geçsin doğumun inşallah duam kalbim seninle 🩷