21 ocak sabah 9 da yatış yapıldı acilma cok az demisti serumla verdiler o etki etmedi 3,5 ta onu cikarip fitil verdiler onda hissetmeye basladim sancilari duzensizdi aksamina 2 cm acilma olmustu ertesi gun yine bakti 3 cm cok yavas ilerliyo suyu fazla oldugundan oluyo normal olucak diye soz veremem dedi muayene ettikten yarim saat sonra fitil kaydi bende sonra yuruyus merdiven in cik falan yaptm saat 5,5 gibi acilmaya bakti 3,5 cm ben esime soylicem sezaryen icin bu boyle olmicak dedim doktor sen bilirsin ben karismiyorum illaki normal istersen yine suni sanci takariz dedi ama ben kendimi iyi hissetmiyodum yediklerimi kustum hep sancilardan2 gun uyuyamadim yuruyus yaparken falan gozlerim kapaniyodu yorgundum ben yapamiccam dedim esime doktorda kesin normal olur diyemem diyince esim
Bana bitakti bende sezeryan istiyorum dedim yarim saate aldilar beni belden uyusturdular sormadilar ama nasil istiyosum diye zaten oyle dicektim🤨 bebegin ciktiktan sonra gosterdiler hemen birsurude resim cektiler😍🥰