Blueeberryy Agrim basladi 4 saat sonra baslar dediler ama 2 saatte basladi 😢 Yazan merak eden herkesden Allah razi olsun sureci yazacagim🥹
gecegunduz Blueeberryy çabucak iyileşirsin İnşallah 😇merak etme bir haftaya bir şeyin kalmaz Evvel Allah bebiş nasıl kime benziyor 😅😍
Blueeberryy tugceozturk_016 seni daha iyi anladimmm gercekten 3, 5 cam lik acilma vardi cok yavas ilerliyo suyi fazla falan dedi doktor o acilmaya bile o kadar agri cektim senin7cm den sezaryen olduu bidee 🥺😣
Glhayat_54 Sezeryan yada normal cokta önemli değil yinede normal için şartları zorladın ama olmadı olsun üzülme sakın,sağlıklısınızya gerisi önemli değil..💕
Efebebek Blueeberryy doğurdum fitille çok sancılıydı ama şükür aldım kucağıma tek sorun çok yırtılmam oldu
Efebebek Blueeberryy Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşAllah bende 7.55 de doğurdum
Blueeberryy Efebebek amin canim hepimizinkini çok sevindim seninde dogumuna 😍😍 nasil oldu acilman hizli ilerledimi
tugceozturk_016 Blueeberryy elhamdülillah kuzum çok şükür umarim herşey güzel geçmiştir Rabbim sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip eylesin nazarlar değmesin kuzum hayırlı uğurlu olsun 💙❣️🤲
Elis27 Blueeberryy yaaaa hayırlı olsun kuzum inşallah bebeğin ve sen iyisindir rabbim ağrılarını hafifletsin inşallah.
Buzmavise Blueeberryy ayyy çok sevindim Allah analı babalı büyütsün güzel kaderler güzel günler göstersin inşallah çok sevindim 🥰🥰
tugceozturk_016 Blueeberryy çok zor gerçekten anne olmak kolay değilmis hem hamilelik hem doğum hem doğumdan sonrası rabbim kolaylığını veriyor elhamdülillah unutulup gidiyor baksana bi anda 😊 Güzel düşünmek lazım 🌸 Rabbim sağlıkla kolaylıkla dualarla mutlulukla … Büyutmeyi nasip etsin kurban olduğum 🤲
Blueeberryy Sizi haberaiz birakmak istemiyodum ama bende sancilar olunca telefonu almak istemedim valla🥺
Ebru_ebru Blueeberryy Gözünüz aydın sağlıkla büyütün oğlunuzu inşallah 🙏 sizde bebekte iyisiniz umarım 🙏😊
Liddle_mom Blueeberryy iyi yapmissin kiz yemin ediyom kimsenin dogumunu boyle beklemedim 2 gundur senleydik🥰😆 saglikla buyusun koca oglan insallah sende bir an once iyiles canim benim🤍