Ebrugunesss Leo1234 inşallah canım olacağına inan ilkinde olacak inşallah de ben hep öyle dedim ve gerçekten hissettim sanki inşallah rabbim nasip eder güzel sonuçlar alırsınız ❤️
Leo1234 bsr147963 inşallah sağlıkla nasip olsun tekrar 🙏🏻 ama hamile kalabiliyorsun bence bu bile iyi bişey değil mi 😔 benimde 1yıldan fazla oldu ve hiç hamile kalmadım bu daha büyük sorun gibi geliyor, hani herkes diyo kimyasal oldu yada başka bişey hiç öyle şeyler olmadı bende bu korkutuyor beni 😔
Anonim16 bsr147963 benimde büyümemişti, sonra klomen verdiler oda büyütmedi, iğne verdiler 21.gün zor bela büyüdü😂, yumurtalık masajı çok işe yaramıştı, tavsiye ederim. Kegel egzersizi birde.
bsr147963 Leo1234 benim de perşembe kontrolüm var birbirimizi haberdar edelim motive edelim olur mu ❤️
bsr147963 olumsuz düşünme. Hiç hamilelik görmemiş olman anormal bir durum değil. Ben de moleküler biyoloji mezunuyum. Doktor değilim ama inan endişelenecek bir şey yok
Leo1234 bsr147963 bilmiyorum ya korkutuyor beni bu durum ama olacağınada inanmak istiyorum çok karışık duygular ve çok düşünmekten 😔 Ama dediğim gibi bi kere olmuş senin bidaha neden olmasın birazda işte herkes söylüyor yapamıyoruz tabi ama kafadan atmak mesele. Çok Düşünmemek lazım
bsr147963 Ben hiç ilaçsız adet olamıyorum sadece bu beni endişelendiriyor ama bir kere gebelik geçirmiş olmak biraz içimi rahatlatıyor
bsr147963 Leo1234 ben en çok olumlamaların faydasını gördüm. Hem stresini azaltmakta da etkili. Her gün özellikle uyumadan önce olumlama ve dua ederek uyuyorum…
Leo1234 bsr147963 aslında yoğun bi şekilde de çalışıyorum ama işte düşünmemek elde değil bende beceremiyorum yani, çok teşekkür ederim canım bende sana dua edicem 🙏🏻
Leo1234 bsr147963 evet canım dün kontrolüm vardı 1tane yumurta 12.5mm olmuş güzel dedi cumartesi tekrar kontrol 18-20mm olmasını bekliyorum dedi doktor. Çatlatma iğnesi yapacak mı bilmiyorum ama
bsr147963 Leo1234 bu çatlatma iğnelerini bulmak çok zor oluyor 🫠 ben 1 gün içinde buldum ama göbeğim çatladı. Eğer kullandıracaksa 1 hafta önceden aramaya başlamak lazım
Leo1234 bsr147963 yaa özel bi kliniğe gidiyorum ve kendileri getirtiyor ilaçları ilk defa kullanıyorum bu ay bakalım 🥹rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimize 🙏🏻