bsr147963 merhabalarrr ilk ay femera 5 gün sabah akşam içtim 5 yumurta vardı ama büyümedi 9mm kaldı. Bu ay 7 gün sabah akşam içtim. 2 gün sonra kontrolüm var. Sizin deneyimleriniz nasıldı femera ile?
Ebrugunesss bsr147963 ben ilk kullandığımda günde 1 defa 5 gün verdiler ama 4 5 tane yumurta 11 mm de kaldı sonraki ay günde 2 kere sabah akşam 5 gün kullandım o ay yumurtamın bir tanesi güzel büyümüştü 19 mm oldu sonraki gün 20 leri geçmişti çatlatma iğnesi oldum
Leo1234 bsr147963 bende bu ay yeni başladım ilk defa kullandım yarın kontrolüm var.. ama hiç bilgim yok bu konularda
Adakiz44 bsr147963 ben 2 aşılamamda da femara kullandım ikisinde de 1 yumurtam oluştu 5. Gün kontrole gittiğimde tam büyümedi 2 gün sonra kontrole gittiğimde yani totalde 7 günde tam olgunluğa ulaştı sonraki gün akşam iğne vurulup 2 gün sonra sabah da aşılamamı oldum
Anonim16 bsr147963 benimde büyümemişti, sonra klomen verdiler oda büyütmedi, iğne verdiler 21.gün zor bela büyüdü😂, yumurtalık masajı çok işe yaramıştı, tavsiye ederim. Kegel egzersizi birde.
bsr147963 Ebrugunesss inşallah hayırlı haberler alırsınız 🤲 ben bu ay bir iki kere ilacı içmeyi unuttum ama yine de umutluyum
bsr147963 Leo1234 Ebrugunesss bir de ben ilk ay çok ağrı yaşadım kasıklarımda bu ay rahatım sizlerde de oldu mu
bsr147963 Leo1234 benim de perşembe kontrolüm var birbirimizi haberdar edelim motive edelim olur mu ❤️
Leo1234 bsr147963 inşallah sende hayırlı haberler alırsın 🙏🏻🌸 ama femara için sonraki aylarda umut daha yüksek gibi okudum hep bi yerlerde 2.kullanımda daha etkili oluyomuş falan inşallah doğrudur
Ebrugunesss bsr147963 teşekkür ederim canım 1 sene sonunda rabbim nasip etti aşılama ile şuan 17 haftalığım inşallah danada isteyen herkese de nasip olur sende güzel haberler alırsın ♥️
Leo1234 bsr147963 ben inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum ilaca başladığım 2.gün kasık ağrısı oldu ama çok sürmedi.. ama bu baş ağrısı çok kötü yaa yan etkisi mi anlamadım ben 😔
Ebrugunesss bsr147963 evet ilk aylarda hatta aşılamadan 2 hafta sonra falan acayip kaşık ağrısı başladı uykudan uyanıyordum o derece bi ağrı vardı şimdi bitti çok şükür
bsr147963 Leo1234 ben 2.ayın daha etkili olduğuna inanmıyorum aslında ama bu ay psikolojik olarak daha raahtım… oluruna bırakıyorum…
bsr147963 Leo1234 hadi ya.. bende baş ağrısı yapmadı. Ama ilk ay adetimin ilk gününden diğer adete kadar ağrım oldu arada birkaç gün hariç
Leo1234 bsr147963 iyi düşün iyi olsun 🙏🏻💖 benimde hiç umudum yok bu aydan ama bi yanımda iyi düşünmek istiyor 😔
bsr147963 Leo1234 1.yıldan fazladır düşünüyorum. İlk gebeliğim 2024 şubatta 8.haftada sonlandı. Artık gerisi nasip…
Leo1234 Ebrugunesss çok sevindim hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻🌸 bizim içinde dua et ben bu ay ilk defa femara kullandım.. inşallah güzel sonuçlar alırız
Leo1234 bsr147963 inşallah sağlıkla nasip olsun tekrar 🙏🏻 ama hamile kalabiliyorsun bence bu bile iyi bişey değil mi 😔 benimde 1yıldan fazla oldu ve hiç hamile kalmadım bu daha büyük sorun gibi geliyor, hani herkes diyo kimyasal oldu yada başka bişey hiç öyle şeyler olmadı bende bu korkutuyor beni 😔
Ebrugunesss Leo1234 inşallah canım olacağına inan ilkinde olacak inşallah de ben hep öyle dedim ve gerçekten hissettim sanki inşallah rabbim nasip eder güzel sonuçlar alırsınız ❤️