Meridaily Kızlar ne durumdasınız, ne zaman test yapacaksınız ya da yaptınız mı? Belirtiler var mı? 😍 Benim 27 ocak, dayanamayıp kaset test yaptım sabah negatifti 🥴
Alvn3946 Meridaily benim bat 25 26 pazar günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çarşamba bidaha yapıcam varsa çıkar ozaman diye düşünüyorum
Mel_58 Meridaily benimde 27 Ocak göğüsümde şişkinlik sızı var sanki emzirme döwnmindeymişim gibi. Arada kasık ağrısı sabah test yaptım negatifti bir kaç gün daha bekleyim bakalım hayırlısı
Meridaily Alvn3946 hadi inşallah güzel haberler alırsınız😍 ben de yarın tekrar yapsam mı yoksa beklesem mi kararsızım🥴
Babyandmoms Benimde 27 inatla geçikmeyi beklicem çünkü hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 1 normal düşük 2 dış gebelik geçirdim hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Meridaily Babyandmoms benim de bir düşüğüm var kuzum sabah keşke yapmasaydım test stres oldum iyice evde test olmaması lazım ya yapıp duruyorum
imcakir Meridaily bebiş çıkmayada bilir. Ben ilk gebeliğimde dedim mi hatırlamıyorum regl 5. Gün gecikmesinde predictor ile silik çizgiyle öğrenmiştim ve beta 130 felandı ve o gün o kadar çok regl olacakmış hissim vardı ki test yapmayacaktım arkadaşlar çok ısrar etmişti niye yapmıyorsun diye sipariş vermiştim hatta kargo geldi diye yaptım aman dedim yapayım negatif çıksın kurtulayım beklemediğim bir gebelikti zaten ondan 5 gün beklemiştim 😂
Ayseee34 Meridaily Bnde öyle hissediyorum adetim normalde 3 Şubat ama ben her zaman 5 gün önden lekelenme ile başlar yani 29 Ocak üzerinden düşünüyorum yarın erken gebelik testi yapıcam ama sanmıyorum negatif çıkar gibi sol kalçamda ve bacaklarımda şiddetli ağrı var ne zaman böyle olsa regl oldum gerçi hiç gebeliğim olmadı o yüzden hep regl belirtilerini biliyorum maalesef
Babyandmoms Meridaily kesinlikle elinin altında olunca insan dayanamıyor o yüzden ben fazla almıyorum bulundurmıyorum regl geçikmesini beklicem 1 hafta kaldı
Meridaily Mel_58 benim o sızı bir gelip bir gidiyor şimdi de adet hissi gitti. Bir acaip ya valla inşaşşah hayırla sonuçlanır kuzum. Ne zaman yapacaksın test bir daha
Mel_58 Meridaily 16 ekinde düşük yaptım o yüzden bilemiyorum geçen ay adetim tam gününde oldum o yüzden tam günü bekleyemeyiz düşünüyorum