Roseninmelekleri Ruzgarr allah yardımcımız olsun bebisler doğduktan sonra da uykusuz geceler başlayacak alıştırma yapiyoz resmen şuan ya hamileliğin belli ayları rahatlık uyku dönemi denildi ama hamile kaldigimdan beredir o dönemi görmedim hiç gece uyku yok bide öyle işe giderdim hep gündüz uyurdum hala öyleyim gündüz uyku var gece yok son haftalar bide mide yanması kaç haftadır çabası hamilelik gerçekten zor tek guzel yani bebislerim içimde hareket etmesi balık gibi yüzmeleri rabbim olmayan herkese versin cnm 🙇♀️
Sedaahmet Ruzgarr aynen valla. 32 haftalığım . Bu zamana kadar sular seller gibi geciyordu zaman. Hatta ne ara 30 oldum felan diyordum. Ama 30dan sonra ki 2 hafta 2 ay gibi geçti resmen. Önceleri hemen aksam oluyordu ama simdi geç kalktığım halde akşam olmak bilmiyor. 🤷♀️ bi an önce doğsada sevsem ogluşumu diye hayaller kuruyorum 🤗😍
Polo Ruzgarr benimkide erkek :) Erken gelmesinde tek geç gelsin :) Aslında ne kadar fazla anne karnında durara o kadar beyin gelişimi iyi oluormş Bize sıkıntı ama ona değer ❤️
Migrenligebe Ruzgarr bana da 30’dan sonrasi cabuk gibi geldi 🙄 30. Haftada apandisit ameliyati oldum, ayni zamanda baska bir eve tasiniyoruz. Ne ara 33+4 oldum bilmiyorum 🤦🏻♀️
eMineHrn3807 Ruzgarr 34+0 olduk bizde Normal seyrinde geçiyor zaman 😊😊 biz sabırsızlanıyrz bence Özledi bebeklerimizi 👶🏻🤱🏻