KonuMankeni AlyaAlya16 gebe okulundan sorumlu doktor o sanırım. Bi gebe okuluna çıkıp oradaki hemşirelerle istişare edip ayarlayabilir misiniz ki acaba bilemedim. Elif hanım da gebe okuluna çıkıyor sanıyorum
Elifkoccc AlyaAlya16 genel olarak herkesin şikayetçi olduğu bir kadın diye biliyorum ben de gitmiştim serhat Ünal var ona gitmek isterseniz gayet ilgili bir doktor
AlyaAlya16 Elifkoccc salih kahraman diye birine randevu acılmıs ona aldım serhat ünalada 16 gün sonra vardı randevu
AlyaAlya16 Elifkoccc ben baştan doktor değişeceğimi bilseydim değişirdim gec kaldım kşmse kabul etmez diye ona gidiyordum hep
AlyaAlya16 KonuMankeni bide bana gebe okuluna kayıt ol demişti bende evşm uzak kızım var 2 yasında bakacak kimse yok gelmeem eşim de sürekli izin alamaz dedim randevudan randevuya alıyor zaten sagolsun ozman burada dogum yapamazsın dedi
Elifkoccc AlyaAlya16 Serhat bey kabul ediyor diye biliyorum ama kesin bir şey söylemeyeyim siz bi sorarsanız iyi olur benim komşum ona gitmişti 30 haftalıkken çok ilgili demişti
KonuMankeni AlyaAlya16 öyle bir şey yok, öyle bir şey demeye hakkı da yok.. garip bir kadın sanırım 🤷🏻♀️
Bahar1205 AlyaAlya16 Rica ederim canım ne demek Rabbım gönlüne göre bi doktor cikarsin karşına, bebeğini sağlıkla kucağına alirsin 🤲🤲🌺💖
AlyaAlya16 KonuMankeni yemin ederim bak hatta eşim mecburiyse götüreyim sıkıntıya girme dedi biz kapıda bekleriz seni bakarım cocuga dedi
KonuMankeni AlyaAlya16 her şerde bi hayır vardır.. İnşaallah şimdi gideceğiniz doktor derdinize derman olur ya.. bilemedim yani enteresan
AlyaAlya16 KonuMankeni insallah bakalım ben bavulu herseyi hazırladım temizligime de teyzemler gelecek gün verseler kadınlar cıkıp gelecek gün olmadığı içinde yapmıyorlar hani temiz temiz git diye
AlyaAlya16 SeldaKorkmaz baba doktor kendisi demişti 10 gün asarsa randevu alacaksınız diye 10 gün içinde gelebilirsiniz demişti