Yorumların çoğunu okudum şahsen özel hastane tercih ediyorum bu olumsuz durumları yaşamamak için . Kendinizce haklı görüyorsunuz ama hanımefendi başvurduğunuz yer devlet hastanesi yani inatla özel hastane ve özel doktorunuzun gibi doktoru görmenize anlam veremiyorum inatla haklı olduğunuzu kanıtlama ihtiyacı görüyorsunuz . Sistemle ilk defa mı karşılaşıyorsunuz? Sistemi savunmuyorum ama inatla kendi çıkarlarınız doğrultusunda sistemi şikayet etmeye çalışıp kendinizi bencilce haklı görmenize şaşırıyorum . Madem rahatsızsınız istediğiniz yere şikayet edin . Kininizi öfkenizi kusma sebebiniz nedir ?
Ve bende diğer arkadaşlar gibi devlet hastanesi doktorunun özelden size hesap vermesine çok şaşırdım. Tebrik de ederim kadın size insan gibi cevap vermiş . Gerçekten anlayışlı bir doktormuş.
Sistemimiz berbat evet ben de en başta belirttim memnun değilim ama sadece size böyle değil hepimize böyle .
Ve bana cevap verip olayı diğer arkadaşlar gibi tartışmaya sokmaya çalışırsanız da direk söylüyorum cevap yazmayacağım . İnsanlardan fikir almak için bir konu açmışsınız ben de saygı çerçevesinde yorumumu yaptım.