Yenianne3 sevgiaslanerr bu haftaya kadar ikisinemi gittiniz mesela ikili testi özelde yaptırınca devletteki doktor da yapmak istiyormu
sevgiaslanerr Yenianne3 ben şeker yüklemesini ve ikili testi devlette yaptırdım onlara gelecek haftaya göre ilk acılan doktora randevu aldım özele hiç gerek yok bu testlerde sadece detaylı ultrasonu özelde yaptırdım 2 ayda bir gittim özele hatta 3 bile olabilir sonuç göstermeye gittim, özele gitmeden sağlık ocağında kan testi yaptırıyorum ona da bakmış oluyor özelde malum çok pahalı tanser bey hiç bişi demedi şuana kadar devlette yaptırıp ona göstermeme
sednc0 Yenianne3 şehir hastanesinde bi karı koca varmış onun içinde iyi demişlerdi duydunuz mu onları belki memnun kalırsınız
aycinelizsmom Yenianne3 ahahha yok kuzum yapmaz ben de yunus emreden sonra geçtim kıymet hanıma, çok tatlı bir kadın
Fid26 Devlettekiler çok yoğun. O yoğunlukta 3 boyutlu görüntü vermeleri ve ayrıntılı incelemeleri zor. Özel o yönden iyi oluyor. Burak beyle bizim muayenelerimiz 15,20dk sürüyor. Bebeğimin diş köklerine varıncaya kadar heryerini gösteriyor anlatıyor.
ozlemcoban Yenianne3 ben de eskişehir şehir hastanesi ece aydoğdu takipliyim. özge şahin yaşara iki kez gidince dayanamayıp geçtim. çok güzel karşıladı ne çok samimi ne mesafeli. gerekli her şeyi açıklıyor ultrasonu detaylı gösteriyor. benim beklentim bunlardı bu yüzden ben çok beğendim. içim rahat gidip geliyorum çok şükür
fatma_nc ozlemcoban merhaba özlem hanım bende şuan Özge hanıma takipliyim ama ne memnunum ne değilim çok sakin ama aynı zamanda ilgisiz gibi de anlayamadım siz neden bıraktınız Özge hanımı acaba?
ozlemcoban fatma_nc ben de ilgisizlikten dolayı bıraktım, tamam yoğun bir ilgi ve alaka beklemiyorux ama ben soru sormadan asla bilgi vermiyor sorularımı da net cevaplandırmıyor. en son gittiğimde de soru sorarken başka hastayı aldı. muayene süremiz 10 dakka ben 3-4 dakkada çıkartılıyorum. Ece hanıma gidince sorunun Özge hanımda olduğunu daha net anladım. devlette olsa orda gönüllü doktorluk yapmıyorlar sonuçta
Edanur58 Ebrubayar bende ona gidiyorum Hüseyin Oğuz’a da gittim ama bence Melike hanım daha iyi dinliyor hastayı
fatma_nc Songul2667 bende o tarzda soylenimler aldım eşi Tuğba hanımın da iyi olduğunu söylüyorlar nasip olursa bende sezeryan olacağım randevu bulursam Hüseyin hocaya görünmeyi çok istiyorum ancak sürekli dolu oluyor randevuları
Songul2667 fatma_nc evet ama ben az önce buldum randevu canım sabah 10 da bakmanı tavsiye ederim her gün mutlaka İkinci gebelik mi ? Zorunlu sezeryan mı olacaksınız ?
fatma_nc Merve240317 Songul2667 evet daha önceki doğumum da sezeryan oldu nasip olursa bu da öyle olacak teşekkür ederim dikkate alıp o saatlerde bakacağım birde inşallah denkgelir
Kub26 Yenianne3 yeni gördüm postu ben Ayşe Yılmaz Altay’a gidiyorum kendinden memnunum bir de Instagramdan özge Şahin Yaşar’ı takip ediyorum o da iyi duruyor deneyebilirsin
sena0104_ Yenianne3 devlete göre beklentini tut bende şehiri kötü bulmuştum taki osmangaziye gidene kadar hiç birsey belli değildi. Oguz hoca çok kibar evet maalesef yoğunluktan pek dinleyemiyor ama 10 dk da bir hasta alması gerekiyor yetişmiyor haliyle mecbur sekreterde yardımcı oluyor. Bence oguz yuvanctan dönme sezeryan olma ihtimalin varsa sezeryanda çok iyi oguz bey. Yada esine git tugba hanima