Hulya_34_ Tugba2794 teşekkür ederim bende öncesinde biraz çikolata ve meyve suyu içtim ama fayda etmedi heralde 🤔
Nur_Erdugan53 Turke Vallahi bizim 16 hafta da erkek dediler 19 haftada tekrar erkek dediler detaylı ultrasona girdik erkek oldu yani değişmedi sağlıkta gelsin inşallah bebişlerimiz🥰💙
Tugba2794 Zananur aynen oluyormus ınstada bırkac doktor vıdeosunda da dinlemıstım özellıkle kahveyı soyledı bır deneyın bence☺️
Dorammm 11+1 olduk 12 de gitmeyi düşünüyorum .ilk gebelik çok heyecanlıyım .ilk günden beri ben kız hissediyorum babası erkek bakalım .hangisi olursa olsun çok mutlu olacam
Turke elif13sena benim mide bulantılarım çok oluyor ne denediysem geçmedi ilaçta kullanmama ragmen bazı kokulardan tıksındım uyku duzensızlıklerı yasıyorum bir yandan işimde çalışıyorum bakalım şimdilik belirtiler bende bu yönde 🥰✨
Cemile_ozudogru Turke 18+5 . Haftadayız 15. Hafta içinde erkek demişti doktorumuz 1.2 haftaya kontrol için gıdıcez bakalım degişmişmi
Meltemanneolsun Aslanmomm fetal DNA yaptırdım canım testte cikti sonucu ama doktorum da 13. Haftada görebiliriz demişti orada çıkmasa da bu hafta soyleyecekti