gndgdumelike GirlandBoy_Mom ayy ben rüyamda kız görmüştüm hatta annem ve kuzenimde kız görmüştü ve kız hissediyordum hep zaten geçen hafta cinsiyet öğrenmek için hastaneye giderken eşim ben dün gece rüyamda gördüm erkekti dedi sonuç sadece babasının rüyasını doğru tutturdu minik kuş😅🩵
GirlandBoy_Mom gndgdumelike ya doğrudur canım bazen malum oluyor insana işte sağlıcakla gelsin inşallah🤲
bereninannesi__ gndgdumelike bende de herkes erkek kesin diyordu. Sadece 2 kişi kız bence demişti. Kız çıktı 🤓😍😂
Datlum Fetal Dna ve 12 haftada erkek çıktı burda fetal dna nin bile yanlış sonuç verdiğini duyunca artık guvenmemeye başladım 😄
Tugba29_ Meltemanneolsun iki oğlum var bir kızım karnımda öldü şuan gebeyim ve cinsiyeti herkes çok merak ediyo ben etmiyorum sağlıkla doğsun hayırlı evlat olsun ilk isteklerim bunlar tabiki isterim farklı olsun ama kızım ölünce anladımki çok istememeliydim Allah ne isterse vardr hayır
Meltemanneolsun Tugba29_ basın sağolsun. Benim de ilk gebeligim düşük oldu. şu olsun bu olsun dediğim yok benim de sağlıklı olsun benimle olsun hiç fark etmez ne olacağını merak ediyorum sadece ne çıkarsa sevinirim 😊😍
Nurbesteee Janssue bir anda şişmezsiniz merak etmeyin 😂 bol su için ödem olmasın diye Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tufan_aras Turke evet evet canım evet ! Dün öğrendik Allah herkese nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın [https://mutluresim.com/images/2025/01/20/15bJhq.png](https://)
bereninannesi__ Turke 14. Haftamızda doktor %90 kız dedi 15. Haftamızda netleştirdi. Yarın da 16 haftalık oluyoruz. Yolu yarıladık sayılır. Ah nasıl heyecanlıyım kavuşmak için 🥰😍
Zulosmustafa Bnde 14 haftama 1 gün kaldı 12 de öğrendim kız 13 dede değişmedi kısmet erkek annesi bidakine insallah
Aslanmomm Meltemanneolsun 12 hafta baya erken bence erkek doktor bu haftada söylediyse :) sağlıkla gelsin 🌸
Meltemanneolsun Aslanmomm fetal DNA yaptırdım canım testte cikti sonucu ama doktorum da 13. Haftada görebiliriz demişti orada çıkmasa da bu hafta soyleyecekti