Sena-cy00 bisbis Benim erkek yeğenimin adı Kayra ama komşumun çocuğunun sınıfında kız arkadaşı var onun da adı Kayra.. Hem erkeğe hem kıza konan bir isim ikisinde de kullanılıyor.. Bir de şey duymuştum kız ismi Karya şeklinde..
Minikbebis1 ilbilge_ emin olun ki beni bilgisiz bir insan veya küçük bir topluluk sinirlendirmez ayrıca,Hz Ali’nin şu sözünü hatırlatayim güneşe karşı gözünü kapatan yalnız kendisine gece yapar, söyleyeceklerim bu kadar
edacnr96 Erdem ve Onur arasında kalmıştık, mana olarak da yakınlar aslında. Ama Onur koyacağız Allah’ın izniyle, adıyla yaşar adı gibi bir çocuk bir genç bir adam olur inşallah 🩵
Girlmama Ozzzzz Türk boylarında lider güçlü başkomutan demek anlamı çok hoşuma gitmişti belki daha sonra nasip olursa koyarız
bereninannesi__ Dilay0108_ biz kızda şuanlık bu isimler arasında kaldık Gülce, Ülkü, Ada, Ece, Eylül, Pera. Bunları birleştirmeyi düşünüyoruz iki isim olarak
sortynoer bereninannesi__ Pera mı? kimin fikriydi acaba bu? asmalımescit, tünel, şişhane, beyoğlu, taksim bunları da düşünebilirsiniz.
Elifrzaalbyrk Benim kız olucak Allah nasip ederse Nisa Almila Berna 3 isim arasındayım Adı Nisa olan bi kız varmış onunla kardeşs tartışmış o yüzden çok üzgünüm koyamıyorum rüyamda bile görmüştüm kardeşim ve görümcem asla ısınamadı isimee ikiside sevmiyo 😔
Meltemanneolsun Sevim_Demir bugün de doktorum aradı cinsiyeti belli olmuş yarın öğreneceğim 🙏 bakalım rüya doğru çıkacak mı o zaman öğreneceğim😊
Sena-cy00 bisbis Yani ben erkekte de kızda da duydum kayrayı dediğiniz gibi unisex olarak geçiyor sanırım.. Sizin kızınız mı olcak bebişiniz erkek mi?
filizsermir Oğlumun adı Servan.Doğacak bebeğim de erkek ve isim olarak Miran ya da Devran düşünüyoruz.Ama sanırım Devran olacak
Elif4774 monica50 Size göre korkunç ayrıca çok düşünmeye gerek yok çok düşününce çıkan isimlerde belli
nrndyg Dilay0108_ yani herkesin tercihime saygım var ama gerçekten dünyaya getirdiğiniz el kadar bebelere dede babanne isimleri de koymayin ya, bi de aşırı dini isimler koyulmasını ve anlamsız isimler konulmasını çok saçma buluyorum. Herkesin kararı kendine tabii ki ama çocuklarımıza okul döneminde zorbaliğa maruz kalmayacağı ve dalga geçilmeyeceği bir isim koymayi onlara karşı bir sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum.
Aslikryl Oğlum olacak adını Doruk koyucaz inşallah Kız olsaydı Hanne ismi hoşuma gidiyor sizede fikir 💡 olsun 😊😊